Favorieten Juli & Augustus

 

Tijdens mijn vakantie heb ik heel wat nieuwe producten getest en daarvan zijn er heel wat goed bevallen. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Urtekram Blown Away Moisturizing Day en Night Cream

Beide producten zorgen ervoor dat mijn huid zacht en gehydrateerd aanvoelt. Je hebt weinig product nodig voor een goed resultaat. De crèmes trekken snel in en plakken niet. De tubes zorgen ervoor dat je gemakkelijk de crème kan doseren. 


Deze Foaming Mousse Hand Sanitizers hebben we op vakantie dagelijks gebruikt. Omdat de flacon klein is kan deze gemakkelijk mee in de handtas. De mousse is gemakkelijk uit te smeren, trekt snel in en plakt niet. Ik ga er zeker nog aanschaffen want gebruik deze liever dan een gewone desinfecterende handgel.

Balea Aftersun Shampoo & Conditioner 2in1

Dit product ruikt zo lekker. Meteen als je de tube opent komt een geur van vakantie je tegemoet. Tijdens onze vakantie zijn we vaak naar het strand geweest en hebben we in de zon gezeten waardoor mijn haar vaak droog aanvoelt. Met dit product heb ik dit totaal niet gehad. Mijn haar voelt zacht aan, glanst mooi en is gemakkelijk doorkambaar.


Al jaren gebruik ik een Tangle Teezer om mijn natte haren te kammen. Toen ik deze Detangle Wet Brush mocht uitproberen was ik heel benieuwd en ik kan zeggen dat deze goed bevallen is. Mijn haar is er gemakkelijk mee te doorkammen en door de vorm ligt deze ook heel goed in de hand. Ook voor kleine kinderen is deze heel aangenaam om te gebruiken.

Reviews van al deze producten mag je de komende weken zeker verwachten.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Leuke producten. Die Balea aftersun shampoo & conditioner klinkt heel fijn. Goede tip van die Detangle Wet Brush. Ik gebruik ook altijd een speciale anti-klit borstel, ook voor Lara.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten