Le Beach | Tantasy Drops Face & Body


Mijn benen worden jammer genoeg niet snel bruin en om niet met melkflessen rond te moeten lopen gebruik ik soms in de zomer een zelfbruiner op mijn benen. Ik mocht de Tantasy Drops Face & Body van Le Beach uitproberen en vandaag vertel ik jullie meer over deze zelfbruiner. Benieuwd hoe deze bevallen zijn? Lees dan snel verder.


De Tantasy Drops Face & Body is een geconcentreerde zelfbruiner waarvan je voor het aanbrengen enkele druppels mengt met een hydraterende bodylotion of gezichtscrème. De drops zorgen voor een natuurlijk en gelijkmatige kleur. Hoe meer druppels, hoe intenser de kleur zal worden.

Tien redenen om Tantasy Drops te gebruiken:
1. Homogene tan
2. Natuurlijke en geleidelijke sunkissed glow
3. Langer houdbare bruine kleur
4. Minder strepen
5. Vochtinbrengend
6. Gemakkelijk aan te brengen
7. Hoge stabiliteit
8. Ruikt fantastisch met onze kenmerkende tropische geur, GEEN nare geur
9. 97,8 % natuurlijk
10. Snel drogend


Ingrediënten:
Aqua (Water), Dihydroxyacetone, Erythrulose, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Parfum (Fragrance), Dehydroacetic Acid, Caramel, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide Coumarin, Benzyl Benzoate.

Aan de Drops werd aloë vera toegevoegd omwille van haar antibacteriële en collageenversterkende eigenschappen. Na het aanbrengen is de huid gehydrateerd en gevoed en de ontstekingsremmende eigenschappen verminderen de zichtbaarheid van puistjes en kalmeren opflakkeringen die het gevolg zijn van uitdrogende huidaandoeningen zoals eczeem en psoriasis.


Hoe te gebruiken?
Tantasy Drops zijn geconcentreerd en moeten altijd met een vochtinbrengende crème gemengd worden alvorens ze aan te brengen. Je mag dit zo vaak als je wil opnieuw aanbrengen afhankelijk van de diepte van je teint die je graag wil bereiken. De aanbevolen maximale dosering per week is 12 druppels voor je hele lichaam, 12 druppels per been, 4 druppels per arm en 4 druppels voor je gezicht. Vergeet de hals en het decolleté niet. Handen onmiddellijk wassen na gebruik. Na ongeveer 4u zal je tan zich ontwikkelen. Ik heb in het verleden al enkele malen producten getest waarbij je druppeltjes met een crème moet mengen maar hier bij de Tantasy Drops was ik echt heel aangenaam verrast hoe natuurlijk en mooi de kleur is. Op eerste foto zie je mijn melkflessen waarvan ik toen net eentje ingesmeerd had en op de tweede foto zie je het resultaat na een 6tal uur op beide benen. Hier had ik per been 8 druppels gebruikt. Dankzij het pipetje kan je het product gemakkelijk doseren. Het resultaat ziet er heel mooi en natuurlijk uit en mijn benen voelen ook heel zacht aan. Ben je op zoek naar een goeie zelfbruiner dan kan ik deze zeker aanraden.

Het product is vegan, dierproefvrij en is getest op allergieën.

De Le Beach Tantasy Drops werden gecreëerd in Nederland en worden met de hand gemaakt in Griekenland door een team van botanici en chemici. De producten van Le Beach zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit om een luxe schoonheidsassortiment te creëren tegen een betaalbare prijs.

De Tantasy Drops kosten € 30,00 en zijn te koop op de website van theskincompany.nl.

Hebben jullie al eens een zelfbruiner gebruikt?

Reacties