HairLust | Hair Growth & Repair Set

 

De laatste tijd zag ik meer en meer het Deense merk HairLust voorbij komen op blogs en sociale media. Ik was benieuwd en besloot enkele producten te bestellen. Vandaag laat ik jullie de Hair Growth & Repair Set van dit merk zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Heb je last van dun, beschadigd of pluizig, droog haar dat snel afbreekt? Dan is de Growth & Repair Set van HairLust iets voor jou. Deze set bevat een sulfaatvrije shampoo- en conditioner die je haar zullen hydrateren en voeden om het weer gezond en sterk te maken en dit dankzij natuurlijke, biologische ingrediënten die diep in de kern van het haar kunnen doordringen en proteïne in het haar en de haarwortels van binnenuit versterkt en opnieuw opbouwt. De producten hebben ook nog een verzachtende werking waardoor ze geschikt zijn voor een gevoelige hoofdhuid.

Hair Growth & Repair Shampoo


De Hair Growth & Repair Shampoo is een sulfaatvrije shampoo met zachte zepen en zeezout gewonnen uit de Dode Zee die overtollig talg, vuil en opgehoopte productresten voorzichtig verwijderen zonder het haar en de hoofdhuid uit te drogen. Daarnaast is de shampoo verrijkt met veel vocht uit biologische plantenextracten, o.a. aloë vera, mango en bergbraambessen, die het haar beschermen tegen schadelijke invloeden uit de omgeving. Cafeïne uit koffiebonenolie heeft een stimulerend effect op de doorbloeding van de hoofdhuid en zorgt ervoor dat de haarzakjes de onmisbare voedingstoffen krijgen. De shampoo voorkomt ook gespleten haarpunten.

Ingrediënten:

Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Lauryl Glucoside , Sodium Coco-Sulfate, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Benzoate, Maris Sal, Polyglyceryl-6 Caprylate, Hydrolyzed Vegetable, Sodium Cocoyl Glutamate, Sodium Cocoyl Glutamate, Propanediol, Sodium Chloride Disodium Cocoyl Glutamate, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Alcohol, Sodium Sulfate, Potassium Sorbate, Sodium Gluconate, Hydrolyzed Rice Protein, Sodium Hydroxide, Mangifera Indica Fruit Extract*, Vaccinium Myrtillus Fruit Extract*, Olea Europaea Leaf Extract*, Parfum. (*Biologisch ingrediënt)

De shampoo bevat geen schadelijke ingrediënten zoals sulfaten, parabenen, uitdrogende alcoholen, siliconen en minerale oliën.

Hair Growth & Repair Conditioner


De Hair Growth & Repair Conditioner is een aanvulling op de Hair Growth & Repair Shampoo omdat deze de conditie van het haar verbetert door het versterken en hydrateren en verdere schade aan droog, beschadigd en dun haar voorkomt.

De veganistische microproteïnen van Protectagen™ versterken de structuur van het haar en verminderen gespleten punten. Aquaxyl™, glycerine en glucose geven het haar een blijvende, hydraterende werking. De verschillende plantaardige ingrediënten zoals o.a. biologische granaatappelolie en olijfolie, hebben een UV-beschermende werking op het haar en beschermen het tegen toekomstige schadelijke invloeden uit de omgeving.

Ingrediënten:
Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Caprylic/Capric, Theobroma Cacao Seed Butter*, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Olea Europaea Fruit Oil*, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Hydrolyzed Rice Protein, Mangifera Indica Fruit Extract*, Punica Granatum Fruit Extract*, Olea Europaea Leaf Extract*, Sodium Benzoate, Polyglyceryl-6 Distearate, Coffea Arabica Seed Oil, Xylitol, Hydrolyzed Vegetable Protein, Propanediol, Glucose, Citric Acid, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Potassium Sorbate, Sodium Gluconate, Sorbic Acid, Parfum. (*Biologisch ingrediënt).

De conditioner is vrij van siliconen, minerale olie, uitdrogende alcohol en andere schadelijke ingrediënten.


Eerst en vooral hoe leuk zijn deze roze verpakkingen. Simpel en strak maar ze staan toch leuk in de badkamer. Ik heb de producten altijd in combinatie met elkaar gebruikt. Mijn haar is gemakkelijk doorkambaar, voelt zacht aan en heeft ook meer volume wat ik heel fijn vind. Ondanks de geur van de conditioner die ik persoonlijk wat minder vond ben ik heel tevreden over deze producten. Het pompje van de conditioner is ook heel handig. Dit hadden ze voor mij ook bij de shampooflacon mogen doen. Ik zou ze zeker opnieuw aankopen.

De Hair Growth & Repair Set kost € 39,95 en is te koop op de website van HairLust .

Kenden jullie dit merk al?

*Dit artikel bevat affiliate links

Reacties