Beauty essentials met een zomers tintje

 

Tijdens de zomer gebruik ik graag producten met een zomers geurtje of die mij aan vakantie doen denken. Douglas heeft heel wat prachtige merken en producten waarvan er op mijn summer beauty wishlist staan en die wou ik vandaag met jullie delen.

Sol De Janeiro Rio Deo Aluminum-Free Deodorant


Wanneer ik aan de zomer denk denk ik aan de producten van Sol de Janeiro. Ik heb al veel van hun producten gebruikt en ze ruiken echt heerlijk. Nu zag ik dat ze ook een deodorant met die heerlijke geur hebben dus die komt zeker op mijn wishlist.

Kylieskin Hydrating Face Mask

Tijdens de zomer gebruik ik vaak gezichtsmaskers. Ik wil al lang producten van Kylieskin gebruiken en mijn oog viel op het Hydrating Face Mask. Dit is een hydraterend en voedend gezichtsmasker met sheaboter, niacinamide (vitamine B3) en Vitamine E.

Clarins Radiance-Plus Golden Glow Booster for Body

Mijn benen worden nooit snel bruin en daarvoor gebruik ik dan af en toe een zelfbruiner. Deze Radiance-Plus Golden Glow Booster for Body is gemakkelijk te gebruiken. Enkel druppeltjes mengen met je bodylotion en opensmeren. Na enkele uren gaat je huid er enkele tinten donkerder uit zien.

Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh

Al jaren ben ik grote fan van de Daisy geuren van Marc Jacobs. Onlangs brachten ze een nieuwe variant uit en daar ben ik natuurlijk ook heel benieuwd naar. Een fris en energiek parfum met topnoten van mango, ananas en mandarijn, middennoten van rozenwater en oranjebloesem, en een basis van kasjmierhout.

Bondi Sands Suncare

Jaren geleden ben ik op het bekende Bondi Beach in Australië geweest en laat het nu net dat strand zijn waar het Australische merk Bondi Sands zich op heeft laten inspireren. Ze hebben niet alleen zonneproducten maar ook zelfbruiners en skincare. Ik ben vooral benieuwd naar de zonnecrèmes van dit merk.

Coco & Eve Like A Virgin Super Nourishing Coconut & Fig Hair Masque


Tijdens de zomermaanden en zeker bij een strandvakantie heeft mijn haar extra verzorging nodig en daarvoor gebruik ik graag een haarmasker. Het Coco & Eve Like A Virgin Super Nourishing Coconut & Fig Hair Masque klinkt super hiervoor. Het is een zeer geconcentreerde, diepe conditionerende haarbehandeling die de gezondheid van het haar verbetert. Het hydrateert niet alleen het haar maar herstelt ook haar dat beschadigd is door hitte, styling, kleurstoffen en de omgeving. Dit zou mijn haar zeker kunnen gebruiken.

Welke producten staan er op jullie summer beauty wishlist?

Reacties

  1. Wat een mooie producten! De parfums van Marc Jacobs zien er altijd zo mooi uit en de geuren spreken ook echt aan.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten