Balea | Buttermilk & Lemon Voetenmasker

 

Regelmatig gebruik ik een voetenmasker om mijn voeten wat extra verzorging te geven. Na een lange wandeling kan ik (of liever gezegd mijn voeten) dit echt wel gebruiken. Bij DM kwam ik onlangs het Buttermilk & Lemon Voetenmasker tegen. Benieuwd hoe dit masker bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Buttermilk & Lemon Voetenmasker is een verzachtend voetenmasker met de geur van karnemelk en citroen. Citroenextract en sheaboter zorgen ervoor dat gestresseerde en vermoeide voeten weer zacht en soepel aanvoelen. Daarnaast zorgt het nog voor een langdurige hydratatie.

Ingrediƫnten:

Aqua, Glycerin, Squalane, Olus Oil, Citrus Limon Fruit Extract, Argania Spinosa Kernel Oil, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Persea Gratissima Oil, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Cetearyl Alcohol, C14- 22 Alcohols, C12-20 Alkyl Glucoside, Xanthan Gum, Allantoin, Caprylyl Glycol, Niacinamide, Glucose, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, Limonene.


Hoe te gebruiken?
Breng de sokken aan op schone, droge voeten. Vooraleer de sokken aan te doen moet je ze eens goed kneden zodat het product mooi verdeeld wordt. Doe daarna de sokken aan en laat 15 tot 20 minuten inwerken. Het overblijvende product kan je na het verwijderen van de sokken verder inmasseren.


Hoe leuk is de print van dit voetenmasker? Lekker zomers. Het aanbrengen van de sokken verliep heel goed en ondanks mijn schoenmaat 41 had ik genoeg ruimte voor mijn voeten in de deze sokken. Na het verwijderen heb ik het resterende product verder ingemasseerd en het viel mij op dat mijn voeten al heel zacht aanvoelden, zeker mijn hielen. Ik vond dit een heel fijn masker om te gebruiken en vind het jammer dat ik maar 1 exemplaar gekocht heb. Het frisse zomerse geurtje is mooi meegenomen.

Het voetenmasker is vegan en bevat geen paraffines of minerale oliƫn.

Het Buttermilk & Lemon Voetenmasker kost € 2,95 en is te koop bij DM.

Gebruiken jullie soms een voetenmasker?

Reacties

  1. Oh, wat een tof printje zeg! Dit voetmasker klinkt ook heel fijn, zeker voor die prijs. Ik kom nooit bij de DM want anders zou ik het zeker kopen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten