The Beauty Dept. | Cooling Sheet Mask

 

Wanneer ik bij Action kom ga ik altijd bij de beauty afdeling langs om te kijken of er nieuwe, leuke gezichtsmaskers liggen. Deze keer vond ik het Cooling Sheet Mask van The Beauty Dept. In het verleden kon je hier al heel wat reviews van dit merk terugvinden. Benieuwd hoe dit masker bevallen is? Lees dan snel verder.


Toen ik de naam Cooling Sheet Mask moest ik dit proberen aangezien het de laatste weken zo warm is en dan kan een verkoelend gezichtsmasker wonderen doen. Dit biologisch afbreekbaar gezichtsmasker is doordrenkt met muntextract, Mexicaans blauwe agave-extract en thermaal water uit de Alpen. Het masker helpt wallen te verminderen, is verkoelend en geeft onmiddellijk verlichting aan de huid. Daarnaast verbetert het de elasticiteit en stevigheid van de huid.

Ingrediënten:
Aqua, Butylene Glycol, Glycerin, Betaine, Propanediol, 1,2-Hexanediol, Maris Aqua, Hydroxyacetophenone, Mentha Piperita Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Alcohol Denat., Phenoxyethanol, Polysorbate20, Maltose, Acacia Senegal Gum, Agave Tequilana Leaf Extract, Mineral Salts, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Linalool, Benzyl Alicylate, Alpha-Isomethyl Ionone.

Hoe te gebruiken?
Voordat je het masker gaat gebruiken leg je het 5 minuten in de vriezer of 10 minuten in de koelkast. Breng het daarna aan op een gereinigde huid. Laat 10 à 15 minuten intrekken. Het resterende serum kan je verder inmasseren.


Ik had het masker in de vriezer gelegd en was het daar vergeten waardoor het helemaal bevroren was. Hoe dom? Na het ontdooien bracht ik het masker aan en het voelde heel fijn en verfrissend aan. Echt heerlijk met deze warme dagen. Na het verwijderen voelde mijn huid ook nog eens heel zacht aan. Ik heb al een back-up liggen.

Het The Beauty Dept. Cooling Sheet Mask is te koop bij Action en kost € 0,69. Voor die prijs kan je het zeker niet laten liggen.

Hebben jullie al eens een verkoelend gezichtsmasker gebruikt?

Reacties

  1. Zie hè, ik was nog aan het twijfelen om dit maskertje mee te nemen. Nu beklaag ik het me natuurlijk. Klinkt heel fijn om te gebruiken in deze warme tijden. Grappig dat je het masker vergeten was in de vriezer. Ik heb dat ook al voor gehad, maar dan met flesjes water.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten