Shoplog | Bath & Body Works Summer Sale

Op Instagram zag ik dat bij Bath & Body Works de sale begonnen was en eventjes later had ik heel wat producten in mijn winkelmandje steken. Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Lees dan snel verder.


Foaming Soaps 

Hier thuis zijn we alle drie fan van de Foaming Soaps dus daar bestelde ik er natuurlijk enkele van. De Foaming Soaps zijn zachte schuimende handzepen met essentiële oliën gecombineerd met voedende vitamine E en verzachtend shea-extract en aloë om een ​​veel schuim te maken en waarbij vuil en ziektekiemen voorzichtig worden weggespoeld.


Marshmallow Fireside
€ 4,45
Marshmallow Fireside bevat een zoete, subtiele rokerige mix van geroosterde marshmallow, smeulende houtsoorten en geroosterde vanille.

Black Cherry Merlot € 4,95
Black Cherry Merlot bestaat uit een rijke, fruitige mix van donkere kersen, zwarte frambozen & merlot.

Warm Vanilla Sugar
€ 4,95
De geur van Warm Vanilla Sugar is een combinatie van romige vanille en mousserende suikerkristallen.

Foaming Mousse Hand Sanitizer

Op de site kwam ik ook Foaming Mousse Hand Sanitizer tegen. Aangezien ik deze nog niet kende besloot ik er enkele te bestellen. De Foaming Mousse Hand Sanitizers houden ziektekiemen weg en doordat ze samengesteld zijn met aloë vera blijven de handen lekker zacht.


Vanilla Coconut € 4,95
De Vanilla Coconut handmousse bestaat uit een rustgevende, zoete mix van opgeklopte vanille, perzikbloesem en warme kokosnoot.

Honolulu Sun € 4,95
Honolulu Sun bestaat uit een mix van verse eilandkokosnoot, Pacifische palm & drijfhout.

XL Luxe Geurkaarsen

Natuurlijk mochten enkele XL Luxe Geurkaarsen niet ontbreken bij mijn bestelling. De XL Luxe Geurkaarsen zijn heerlijk geurende kaarsen gemaakt met natuurlijke etherische oliën.


Sweet Berry Peony € 16,45
Sweet Berry Peony heeft de geur van pioenroosblaadjes, zoete aardbeien en sappige granaatappel. Een echte lente geur.

Summer Boardwalk € 16,45
Toen ik de geurbeschrijving van Summer Boardwalk zag kwam het water me in de mond. De geur is een mix van karamel geglazuurde popcorn, warme toffee-appels en zoute zoete room.

Super Smooth Body Lotion

Als laatste bestelde ik een Super Smooth Body Lotion. Dit is een 24 uur voedende hydratatie met sheaboter, kokosolie en vitamine E die je huid weer zachter laat aanvoelen.


Whipped Berry Meringue € 9,45
De bodylotion bevat de geur van sappige bessen bedekt met zoete room. De geurtonen zijn verse bessen, slagroom en luchtige vanille.

De prijzen bij de producten zijn de sale prijzen.

Hebben jullie al eens bij Bath & Body Works geshopt?

Reacties

  1. Oh, die geurkaarsen zien er zo mooi uit. Alleen al daarom zou ik ze willen kopen. Ik heb nog steeds niet bij Bath & Body Works besteld. Maar Glenn doet mij dood als ik nog geurkaarsen koop, haha.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten