Sence | Nourishing Foot Mask Socks

Af en toe kunnen mijn voeten wat extra verzorging gebruiken en daarvoor gebruik ik graag een voetenmasker. Onlangs zag ik bij Zeeman een voetenmasker van Sence hangen. Ik kende dit merk nog niet en besloot om het masker eens uit te proberen. Benieuwd hoe dit bevallen is? Lees dan snel verder.

De Nourishing Foot Mask Socks zijn een verzorgend voetenmasker met heel wat hydraterende ingrediënten. De sokken bevatten argan olie, shea boter en extracten van anijs, pepermunt, amandel en rozemarijn. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat je voeten weer zacht aanvoelen en stralen in sandalen of slippers met het prachtige weer van de laatste weken.

Ingrediënten:
Aqua, Glycerin, PEG-8, Butylene Glycol, Paraffinum Liquidum, Cetearyl Alcohol, Cetyl Ethylhexanoate, Dimethicone, PEG-40 Stearate, Sorbitan Sesquioleate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Palmitic Acid, Betaine, Hydrogenated Vegetable Oil, Stearic Acid, Argania Spinosa Kernel Oil, Phenoxyethanol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Carbomer, 1,2-Hexanediol, Caprylyl Glycol, Potassium Hydroxide Parfum, Illicium Verum (Anise) Fruit Extract, Disodium EDTA, Tocopheryl Acetate, Olus Oil, Lauric Acid, Myristic Acid, Anthemis Nobilis Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Seed Extract, Undaria Pinnatifida Extract, Salicylic Acid, Urea, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Flower/Leaf Extract, Pelargonium Graveolens Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Leaf Extract, Eucalyptus Globulus Leaf Extract, Mentha Spicata Flower/Leaf/Stem Extract, Melissa Officinalis Leaf Extract, Origanum Vulgare Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Hydrolyzed Collagen, Tocopherol, Linalool, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citronellol.Hoe te gebruiken?
Breng de sokken aan op schone, droge voeten. Kleef ze dicht met de sticker en laat 20 minuten intrekken. Het resterende serum kan je verder inmasseren.


Het eerste wat mij opviel was dat de sokken er groot uitzagen. Heel positief voor mij aangezien ik maat 41 heb en voetenmaskers vaak krap zitten. Toen ik ze aandeed voelde ik meteen dat ze ruim zaten. Ik vond de sokken heel aangenaam en verfrissend aanvoelen. Na het verwijderen voelden mijn voeten echt superzacht aan. Zeker mijn hielen konden het gebruiken en die voelden ook heel zacht aan. Het leuke printje is mooi meegenomen. Ik zou het voetenmasker zeker opnieuw aanschaffen.

De voedende voetenmasker kost € 1,69 en is te koop bij Zeeman.

Gebruiken jullie soms een voetenmasker?

Reacties

  1. Hé, ik wist helemaal niet dat Zeeman een voetmasker verkocht. Zo te lezen is het een heerlijk masker. Leuk printje ook!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten