Prettige vakantie! + winactie

 

Gisteren is voor de schoolgaande jeugd in Belgiƫ de grote vakantie begonnen. Twee maand lekker genieten van hopelijk mooi weer. Voor ons zal het spannend worden want in september gaat Rui naar het eerste leerjaar.

Normaal gezien komt er 2 of 3 maal per week een artikel online maar gedurende juli en augustus ga ik dit beperken tot 1 of 2 artikels per week.

Mochten jullie ideetjes hebben voor veranderingen aan de blog of onderwerpen waarover jullie graag iets willen lezen mogen jullie dat altijd hieronder laten weten.

Winactie!


Als extraatje doe ik nog een winactie. Iedereen kan wel wat extra me-time en verwennerij gebruiken dus doe zeker mee om een box vol leuke producten te winnen.

Wat moet je doen? Gewoon hier of op mijn instagramaccount een leuke reactie achterlaten om te laten weten dat je meedoet aan de winactie. Mij volgen op instagram zou ook leuk zijn en geeft je een extra kans.

Veel succes!

Reacties

 1. Geniet van de vakantie. Dat ziet eruit als een heerlijk pakketje, ik maak graag kans.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je een winactie organiseert! Voor jullie ook een fijne zomervakantie. Al las ik dat Rui geopereerd moet worden. Ik wens jullie veel moed en sterkte!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je. Rui had afstaande oortjes (net als ik toen ik klein was) en hij heeft een oorcorrectie ondergaan. Alles is goed verlopen en heeft gelukkig niet zoveel last gehad. Hij moet zich een maand kalm houden.

   Verwijderen
  2. Oh, fijn om te lezen dat alles goed is verlopen. Veel beterschap voor Rui!

   Verwijderen

Een reactie posten