Nivea | Sun Babies & Kids Sensitive Protect

 

De voorbije dagen of zelfs weken is het prachtig weer geweest en dan is het belangrijk om je huid en vooral die van de kleinsten onder ons goed in te smeren. Rui mocht enkele producten van de Babies & Kids Sensitive Protect lijn van Nivea Sun uitproberen en vandaag vertel ik jullie wat meer over deze producten.


De Nivea Sun Babies & Kids Sensitive Protect producten bevatten SPF50 en beschermen onmiddellijk de tere, gevoelige huidjes van kinderen tegen schadelijke effecten van de zon en vroegtijdige huidveroudering. Dankzijn de hoge UVA bescherming verminderen ze de kans op irritaties en allergieën veroorzaakt door de zon. 

Deze zonneproducten werden speciaal ontwikkeld voor de gevoelige kinderhuid. Ze bevatten geen bewaarmiddelen en zijn dus ook geschikt voor de eczematische huid. De producten zijn ook nog eens extra water resistent. Ideaal voor een dagje aan zee of op vakantie dus.

In de Sensitive Protect lijn heb je 3 varianten qua verpakking: 2 soorten sprays (de Spray SPF50+ en de Trigger Spray SPF 50+) en een 1 roll-on (de Roll-on SPF 50+).

Hoe te gebruiken?
Voor het aanbrengen moet je goed moet de flacon schudden. Bij de spray moet je wel opletten dat je niet rechtstreeks op het gezicht spuit en vermijd inademing. Breng het product royaal aan en regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen of zweten om de juiste bescherming te behouden. Baby's en jonge kinderen hou je best uit de zon of toch niet te lang.


Alle 3 de producten zijn eigenlijk hetzelfde maar verschillen enkele qua verpakking. Onze favoriet is de Roll-on omdat Rui die gemakkelijk zelf tussendoor kan aanbrengen. De roller is ook niet zo groot dus ook heel gemakkelijk om mee te nemen. Een groot voordeel is dat de producten goed uitsmeren en niet plakken of vettig zijn. Je moet wel opletten met vlekken op de kleding. Deze producten gaan zeker mee op vakantie.

Babies & Kids Sensitive Protect Spray SPF50+: € 18,49.
Babies & Kids Sensitive Protect Trigger Spray SPF 50+: € 21,59.
Babies & Kids Sensitive Protect Roll-on SPF 50+: € 8,49.

Welke zonneproducten gebruiken jullie voor de kinderen?

Reacties

  1. NIVEA is altijd goed hè. Zo'n rollers zijn superhandig voor kleuters. Lara gebruikt die ook graag. Wij gebruiken eigenlijk verschillende merken, afhankelijk van welke er in de aanbieding zijn. Soms neem ik ook zonneproducten mee van in de Action of Kruidvat.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wij gebruiken die van Kruidvat ook al jaren, blijft hier een favoriet.

      Verwijderen

Een reactie posten