Kruidvat | Oh My Gummies

 

Al maanden gebruik ik de Oh My Hair Gummies van Kruidvat. Sinds kort zijn er drie nieuwe varianten te koop, namelijk Oh My Focus, Energy en Night Gummies, die zich richten op meer focus, meer energie en een goede nachtrust. Ik mocht deze uittesten en vandaag vertel ik jullie meer over deze gummies. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Oh My Night Gummies


De Oh My Night Gummies richten zich op een goede nachtrust. Ze bevatten citroenmelisse, kamille en passiebloemextract, wat goed is voor de nachtrust. De gummies hebben de vorm van een ster en smaken naar bessen.

Ingrediënten:
Zoetstof (Glucosesiroop, Suiker, Glucose), Geleermiddel (Pectine), Voedingszuur (Citroenzuur), Zuurteregelaar (Natriumcitraat), Smaakversterker (Aroma Met Blauwe Bessensmaak), Citroenmelisse Extract (Melissa Officinalis), Kleurend Voedingsmiddel (Paarse Wortelsap Concentraat (Daucus Carota L.)), Kamille Extract (Matricaria Recutita), Passiebloem Extract (Passiflora Incarnata), Palmolie, Magnesiumsulfaat, Glansmiddel (Carnaubawas), Melatonine.

Oh My Energy Gummies


De Oh My Energy Gummies bevatten vitamine B5, B6, B8 en jodium die de natuurlijke energie in het lichaam activeren. Vitamine B3 en B12 dragen bij tot vermindering van vermoeidheid. Vitamine C zorgt ervoor dat je je meer fit voelt. De gummies hebben de vorm van een pinguin en smaken naar frambozen.

Ingrediënten:
Glucosesiroop, Suiker, Glucose, Geleermiddel (Pectine), Voedingszuur (Citroenzuur), Vitaminen, Zuurteregelaar (Natriumcitraat), L-Ascorbinezuur, Kleurend Voedingsmiddel (Paarse Wortelsap Concentraat (Daucus Carota L.)), Palmolie, Nicotinamide, Magnesiumsulfaat, Calcium-D-Pantothenaat, Cyanocobalamine, Ginseng Extract (Panax Gingseng C.A.Mey.), Pyridoxine Hydrochloride, Glansmiddel (Carnaubawas), D-Biotine, Kaliumjodide.

Oh My Focus Gummies


De Oh My Focus Gummies bevatten pantotheenzuur dat je ondersteunt tijdens het werken en studeren. Vitamine B6 en B8 zijn goed voor de leerprestaties. Foliumzuur en Vitamine B12 zijn goed voor het geheugen. Deze gummies hebben de vorm van een zeepaardje en smaken naar mango.

Ingrediënten:
Zoetstof (Glucosesiroop, Suiker, Glucose), Geleermiddel (Pectine), Voedingszuur (Citroenzuur), Zuurteregelaar (Natriumcitraat), Smaakversterker (Aroma Met Mangosmaak), Palmolie, Rhodiola Rosea Extract (Rhodiola Rosea), Calcium-D-Pantothenaat, Ginkgo Biloba Extract (Ginkgo Biloba L.), Kleurstof (Bètacaroteen), Pyridoxine Hydrochloride, Glansmiddel (Carnaubawas), Cyanocobalamine, Pteroylglutaminezuur, D-Biotine.

Hoe te gebruiken?
Je mag 2 gummies per dag innemen en mag deze dosis niet overschrijven. Er wordt aangeraden om de gummies op kamertemperatuur, droog en afgesloten op een donkere plek te bewaren.


Mijn favoriet uit deze 3 varianten zijn zeker de Oh My Night gummies. Wanneer ik deze neem heb ik het gevoel dat ik gemakkelijker in slaap val. Ook slaap ik ’s nachts veel beter.

Het is wel belangrijk om te weten dat een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl belangrijk zijn en dat voedingssupplementen geen vervanging zijn van een gevarieerde voeding. Ben je niet zeker dat je deze vitamines mag innemen dan kan ik je aanraden om een arts te contacteren om je te informeren hierover.

De gummies zijn geschikt voor veganisten & vegetariërs.

De Kruidvat Oh My Gummies zijn te koop bij Kruidvat voor €7,99 per stuk. Er zitten 60 stuks in een verpakking dus je hebt genoeg voor 1 maand.

Gebruiken jullie vitamines? Hebben jullie al eens dergelijke gummies gebruikt en hielpen deze?

Reacties

  1. Leuk dat Kruidvat het assortiment gummies uitbreidt. Ik ben nu wel benieuwd naar de My Night gummies. Ik neem elke avond een supplement op basis van melatonine om in slaap te kunnen vallen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten