Sephora | Vitamin Masks

 

Een tijdje geleden bracht Sephora enkele vitamine gezichtsmaskers uit die verrijkt zijn met plantenextracten en vitamines. Deze vitamineshots geven de huid een boost. Net wat mijn huid af en toe kan gebruiken. Ik kocht het Dragon Fruit Vitamin Mask en het Aloe Vera Vitamin Mask. Benieuwd hoe deze bevallen zijn? Lees dan snel verder.

Voor de Vitamin Masks heeft Sephora 4 vitamines geselecteerd vanwege hun huidverzorgingseigenschappen om aan de behoeften van alle huidtypes te voldoen: vitamine C en E van natuurlijke oorsprong en synthetische vitamines B3 en B6. De combinatie met deze vitamines met de andere ingrediënten verhoogt de werking van de maskers om zo een mooie stralende huid te verkrijgen.

Sephora Dragon Fruit Vitamin Mask

Het Dragon Fruit Vitamin Mask bevat het tropische fruit drakenfruit dat bekend staat om zijn vitaminegehalte en helpt de huid te zuiveren. Je huid gaat er weer frisser en stralender uitzien.


Ingrediënten:
Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Polyglyceryl-10 Laurate, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Lecithin, Sargassum Muticum Extract, Sodium Polyacrylate, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Moringa Pterygosperma Seed Extract, Sorbitan Caprylate, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Lactobacilus Ferment, Citric Acid, Hylocereus Undatus Fruit Extract, Niacinamide, Camelia Sinensis Leaf Extract, Spinacia Oleracea (Spinach) Leaf Extract.

Ik vond dit een heel fijn masker om te gebruiken. Mijn huid voelde erna heel zacht aan en had een boost gekregen. Leuk dat het een lichtroze kleur had door het drakenfruit. Het had een lichte fruitgeur.

Sephora Aloe Vera Vitamin Mask

Het Aloe Vera Vitamin Mask bevat aloë vera wat vol water zit en bekend staat om zijn suikergehalte. Dit masker hydrateert de huid en beschermt het tegen uitdroging.


Ingrediënten:
Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, Rice Ferment Filtrate (Sake), 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Lecithin, Sodium Polyacrylate, Parfum (Fragrance), Xanthan Gum, Sorbitan Caprylate, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Glycine Max (Soybean) Oil, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.

Ook dit masker vond ik heel fijn om te gebruiken. Het bevatte veel serum waardoor het heel verfrissend en aangenaam aanvoelde op de huid. Na het verwijderen had mijn huid zeker een hydratatie boost gekregen. Dit is zeker een aanrader als je huid wat droger aanvoelt.


Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een gereinigde, droge huid. Laat 5 minuten intrekken. Verwijder daarna het masker en het resterende serum kan je inmasseren. Er wordt aangeraden om 2 maal per weer een maskertje te gebruiken.

De maskers zijn gemaakt van bananenvezels, verkregen uit residuen van bananenstengels die afval zijn van de landbouwproductie.

Naast de maskers met Aloe Vera en Dragon Fruit heb je er ook nog eentje met Papaya voor een stralende huid en Mango om de huid te hydrateren en te voeden. De Vitamin Masks kosten € 4,99 per stuk en zijn zowel in de winkels van Sephora als online te koop.

Hebben jullie al eens een maskertje van Sephora gekocht? Gebruiken jullie vaak een gezichtsmasker?

Reacties

Een reactie posten