Natasha Denona | Glam Face Palette – Light

 

Vandaag laat ik jullie een palette zien waar ik al een hele tijd mijn oog heb op laten vallen, namelijk het Glam Face Palette in Light van Natasha Denona. Ik heb intussen 2 mini palettes van dit merk in mijn stash en was zo tevreden over de kwaliteit dat ik het Face Palette bestelde toen er sale was bij Sephora.fr. Benieuwd of dit palette ook zo bevallen is? Lees dan snel verder.



De Glam Face Palettes zijn zowel een face als een oogschaduwpalette. Dit veelzijdige palette bevat een crème blush, poeder highlighter en vijf oogschaduwen waarvan 3 matte en 2 glanzende. De blush en highlighter bevatten een gloednieuwe formule die gebruik maakt van een Japanse technologie om een extreme gloed af te geven. Het palette is te koop in een lichte en een donkere variant die bij alle huidtypes en huidskleuren passen. Ik kocht de Light variant, omdat ik die kleurtjes net iets mooier vond.


De kleuren kregen geen naam maar een beschrijving waarvoor je ze kan gebruiken.

Cream Blush is een matte neutrale roze kleur met een kleine gouden glitter. Dit kleurtje breng je aan met op je wangen met een blush kwast.

Star Glow is een lichte champagne kleur met een metaalachtige finish. Deze highlighter breng je boven je jukbeenderen aan met je vingers of een highlighter kwast.



Inner Corner (412KS) is een licht champagne kleur met metallic finish.

Transition (413CM) is een mat licht roze/nude kleur die je gebuikt als overgangskleur.

Crease (414CM) is een mat medium bruine kleur voor in de arcadeboog.

Outer Corner (415KS) is een glanzende roze gouden kleur.

Smoke (416CM) is een mat donker bruine kleur die je kan gebruiken om een smokey eye te creëren.



De matte kleurtjes kan je aanbrengen met een fluffy kwast zodat je ze gemakkelijk kan uitblenden of met een detail kwast om de kleur precies aan te brengen. De metallic kleuren kan je met elke oogschaduwkwast aanbrengen. Wil je extra glans dan maak je eerst je kwast wat vochtig of breng je de oogschaduw aan met je vinger.


Dit palette is ideaal voor op vakantie. Niet alleen door de stevige verpakking met grote spiegel maar ook omdat je er veel verschillende looks mee maken. Iets neutraals voor overdag en een smokey eye voor ’s avonds. Net zoals bij de andere palettes die ik heb zijn de oogschaduwen heel gepigmenteerd en gemakkelijk uit te blenden. Blush gebruik ik bijna nooit omdat ik dat geen gemakkelijk product vind om mee te werken. Ik moet wel zeggen dat het product heel zacht aanvoelt om aan te brengen. In het palette lijkt het op het eerste gezicht een donkere kleur maar als je er eenmaal mee begint te blenden krijg je een natuurlijke blos. Highlighter is dan weer wel helemaal mijn ding en deze is echt prachtig. Ik ben helemaal fan van dit palette en je zal dit zeker nog bij mijn favorieten voorbij zien komen.

De producten van Natasha Denona zijn te koop bij Sephora. Dit Glam Light Face Palette kost € 56,00.

Kenden jullie het merk Natasha Denona al? Hebben jullie al eens iets gekocht van dit merk?

Reacties

  1. Mooie palette. Fijn dat je de palette zowel voor je gezicht als ogen kan gebruiken en dat je er verschillende looks mee kan maken. Een spiegel is altijd handig meegenomen vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Er is maar 1 nadeel en dat is dat je je vingers op de glanzende buitenkant ziet.

      Verwijderen

Een reactie posten