Me-time met het Bad Verwenpakket van Wellmark

 

Ben je op zoek naar een leuk cadeautje voor je mama, zus of een vriendin die ook nog eens gek is op wat me-time in de badkamer? Sinds kort heeft Smartphoto.be een Bad Verwenpakket van Wellmark in hun gamma. Ik mocht deze leuke verwennerij uitproberen en vandaag vertel ik jullie hier meer over. Benieuwd wat er in dit pakket zit? Lees dan snel verder.


Het Bad Verwenpakket van Wellmark bevat badzeep, badzout, een natuurlijke scrubspons en een gepersonaliseerd make-uptasje.


Badzeep (500ml)

De zeep met de geur van bamboe hydrateert en verzacht de huid. Dit product zorgt voor een lekker bad vol met schuim. De zeep bevat geen parabenen, alcohol, PEG, SLS of SLES en is niet getest op dieren. Deze beschermende en verzorgende zeep zit in een luxueuze fles met messing afwerking.


Badzout (200ml)

Het badzout met rozengeur zorgt ervoor dat je heerlijk kan ontspannen. Het zout van de badzout komt uit de Dode Zee en heeft een hydraterende en ontspannende werking. Het is rijk aan mineralen en is goed voor de huid. De rozengeur zorgt voor een ontspannend bad. Het badzout zit verpakt in een glazen fles met messing dop.

Mocht je geen bad in huis hebben kan je het badzout altijd gebruiken voor een voetbadje.


Natuurlijke scrubspons

De natuurlijke scrubspons is gemaakt uit loofah wat een kruidachtige plant is met grote vruchten. Wanneer deze gedroogd worden kunnen ze als spons gebruikt worden. De spons zorgt voor veel schuim, verwijderd dode huidcellen en maakt de huid zacht en soepel op een natuurlijke wijze. Daarnaast stimuleer je er een goede doorbloeding mee.



Gepersonaliseerd make-uptasje

Als laatste zit er een gepersonaliseerd make-uptasje in het pakket. Je kan kiezen uit heel wat verschillende designs, zowel met enkel een tekst of met een leuke foto.


Het Verwenpakket wordt geleverd in een elegante design cadeaudoos die FSC-gecertificeerd is.


Hoe mooi zijn al deze producten. Wie zou dit niet willen krijgen? De badzeep schuimt heerlijk en het badzout zorgt voor een zalig ontspannend bad. Echt genieten. 

Het Bad Verwenpakket van Wellmark is te koop op Smartphoto.be en kost € 59,99.

Aan wie zou je dit leuke verwenpakket cadeau doen?

Reacties

  1. Wat een leuk verwenpakket om cadeau te doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Me time is belangrijk! Heerlijke producten ik wou dat ik een bad had!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten