Lush | Moederdag 2022

 

De laatste maanden zijn hier heel wat leuke collecties van Lush voorbij gekomen. Vandaag heb ik nog eentje voor jullie, namelijk de Moederdag collectie. Ook deze bestond uit heel wat verschillende producten en ik bestelde er 4 uit deze collectie. Benieuwd wat ik gekocht heb? Lees dan snel verder.
The Elephant in The Tea Room Bath Bomb € 7,50


The Elephant in The Tea Room Bath Bomb is een leuke bath bomb in de vorm van een theepot en heeft zachte hints van earl grey en zoete koekjes.

Sojameel verzacht de huid, benzoëhars heeft een zoete vanille geur en werkt verzachtend. Bergamotolie reinigt de huid en heeft een oppeppende geur. Sencha thee is dan weer rijk aan antioxidanten.

Besties Bubble Bar € 8.00


Besties Bubble Bar is een bubble bar die je in je eentje kan gebruiken of delen met je kleintje. Voor deze bubble bar baseerde productontwerpster Michelle zich op een ontwerp van haar kind en maakte deze bar als een ode aan de verbeelding van de kindertijd.

De Besties is verrijkt met maïszetmeel wat de huid zijdezacht en glad maakt, Braziliaanse sinaasappelolie geeft een opwekkend en vrolijk gevoel. Limoenolie werkt dan weer verfrissend. Daarnaast bevat het ook nog plastic-vrije glitters die niet schadelijk zijn voor de waterwegen.

Rose Gold Bath Bomb € 7.50


De Rose Gold Bath Bomb is een prachtig glanzende bath bomb die zorgt voor een spektakel van oranje en roze tinten en een bloemige geur.

Bergamot helpt de geest te activeren, ylang ylang werkt ontspannend en natriumalginaat verzacht het water en de huid. Orris wortelpoeder zorgt voor een bloemige en houtachtige geur. Ook in deze bath bomb zitten plastic-vrije glitters die niet schadelijk zijn voor de waterwegen.

Wonder Mum Eye Pad € 7,00


Als laatste bestelde ik de Wonder Mum Eye Pad. De Wonder Mum Eye Pad is een kalmerend oogmasker met krachtige ingrediënten zoals wortelsap en venkelzaad om je te helpen ontspannen.

Glycerine houdt de huid gehydrateerd en zacht. Aloë vera werkt verzachtend en hydrateert en verkoelt de huid. Wortelsap is rijk aan antioxidanten en reinigt de huid.


Het oogmasker bewaar je in de koelkast tot je het wil gaan gebruiken. Leg het masker op je gesloten ogen en ontspan. Het masker is tot 3 weken houdbaar maar je kan het wel maar één keer gebruiken.


Vinden jullie dit ook zo’n leuke collectie? Naar welke van de vier producten ben je het meeste benieuwd?

Reacties

  1. Jaaa, deze collectie is ook zo leuk! Ik vind alle bath bombs eigenlijk wel leuk. De Rose Gold bath bomb heb ik al eens gebruikt en vond ik fijn. Het oogmasker ziet er tof uit, jammer dat je het maar één keer kan gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke vrolijke verzorgingsproducten, ik denk dat kinderen daar heel leuk op reageren.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke collectie! De oogpad lijkt me erg fijn in gebruik.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lush ken ik! En deze figuurtjes zien er heel leuk uit zeg. Heel geschikt als cadeautje.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuke collectie weer. Ik heb geen bad meer sinds we verhuisd zijn dus ik zou voor de oogmasker gaan.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke fleurige producten zeg. Onlangs kreeg ik van mijn schoonmoeder drie bruisballen in een echt leuke verpakking. Ik denk dat ik er dit weekend eentje ga gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke collectie. Overigens ook om te krijgen als het geen moederdag is ;) Ik vind de bruisballen wel aan de grote kant. Of lijkt dat maar zo door de foto haha. Jammer dat je er maar 1 keer mee kunt doen. De geur van de olifant in de theepot komt trouwens bijna door het beeldscherm heen. Met een beetje verbeelding kan ik hem hier al ruiken. Heerlijk!! Zelf zou ik gaan voor het oogmasker. Ook hier weer erg jammer dat je hem maar 1 keer kunt gebruiken :(

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geinige producten. Ik ken het merk alleen van naam
    Linda Meester Tuinenbuitenleven.com

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een leukerds! Ik vind die theepot/olifant heel erg leuk. En die rose gold lijkt me ook wel wat. Ooit hoop ik een huis met bad te hebben, dan ga ik dit ook lekker lopen ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit is een hele leuke collectie van Lush! Wel vind ik het altijd een beetje prijzig daar dus koop ik sneller wat kleinere dingen dan de wat grotere.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten