Cent Pur Cent | Masque Magique Sheetmask

 

Toen ik zag dat het Belgische make-up merk Cent Pur Cent een gezichtsmasker uitbracht moest ik dit natuurlijk eens uitproberen. Meteen toen ze uitkwamen ben ik naar de apotheek gerend om deze te halen. Vandaag vertel ik jullie over dit nieuwe gezichtsmasker. Benieuwd hoe het bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Masque Magique Sheetmask is een gezichtsmasker dat je huid een instant boost geeft. Het hydrateert niet alleen de huid maar verzacht het ook. Opuntia Ficus Indica zorgt voor een gehydrateerde, frisse en relaxte huid. AloĆ« vera laat je huid er jong en stralend uit zien.


Ingrediƫnten:
Aqua, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, 1,2 Hexanediol, Opuntia Ficus-Indica Fruit Water, Allantoin, Chondrus Crispus Powder, Polyglyceryl-4 Caprate, Amorphophallus Konjac Root Extract, Hydroxyacetophenone, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Parfum.

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een droge, gereinigde huid. Laat 10 tot 15 minuten inwerken. Na het verwijderen kan je het overgebleven serum verder inmasseren. Nadien mag je je huid afspoelen met water.


Het eerste wat mij opviel toen ik het masker uit de verpakking haalde was hoeveel serum er op het masker was. Het masker voelde heel verfrissend aan op mijn huid. Na een tijdje merkte ik droge plekken op het masker dus mijn huid had zeker nood aan een hydratatie boost. Na het verwijderen van het masker voelde mijn huid heel zacht en gehydrateerd aan. Ik ben heel tevreden over dit masker en zou het zeker opnieuw aanschaffen.

Het Masque Magique Sheetmask kost € 9,99 en is te koop op de website van het merk, bij geselecteerde apotheken of gespecialiseerde beautyzaken.

Kenden jullie dit merk al? Gebruiken jullie soms een gezichtsmasker?

Reacties

  1. Dit gezichtsmasker klinkt heerlijk. Ik kende dit merk helemaal niet en het is dan nog Belgisch, oeps!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is echt heel fijn. Ik heb het ook maar onlangs leren kennen hoor.

      Verwijderen

Een reactie posten