Shoplog | DM, Rossmann, TKMAXX, Hema, Sephora, Douglas & Uggs

 

Onlangs ging ik met mijn zus op shopping tripje naar Duisland. We gingen shoppen in Centro in Oberhausen, Essen en op de terugweg stopten we nog eventjes in Designer Outlet Roermond. Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Lees dan snel verder.

DM

Wanneer ik in Duitsland ben mag een bezoekje aan DM zeker niet ontbreken. Wij trekken altijd naar deze drogist met een heel shoppinglijstje.


Tetesept Capt’n Sharky Piratenstarke Dusch- und Badebentueur € 4,95
Balea Lippenpflege Soft Cookie € 0,65
SauBär Knisterbad € 1,95
Balea Coconut Island € 1,45
T By Tetespet Cherry Berry Pflegendes Schaumbad € 0,95
Balea Milky Cocos Tuchmaske € 0,95
Treaclemoon Moonlight Dreamer Verträumtes Nachtschwärmer Pflegebad € 0,95
Balea Beauty Expert Nachtcrème € 5,95
Balea 2-Klingen Einweg Rasierer € 1,15

Daarnaast kocht ik nog een deel van mijn favoriete Nivea deo en enkele Nivea back-ups voor Filip. Deze heb ik niet op de foto gezet.

Rossmann

Net als DM is Rossmann een drogist waar je zeker eens moet binnen springen. Ook daar kocht ik heel wat leuke producten.


Isana Zucker-öl-peeling Brazil Feeling € 2,79
Isana Soft Skin Zucker-öl-peeling € 2,99
Isana Hydrogel Augenpads € 0,84
Isana Lass Die Seele Baumeln Verwöhnmaske € 0,68
Isana Lippenbutter Smile! €1,10
Tetesept Kinder Badespass T-Rex World € 1,45

Hier kwam ik enkele geurkaarsen van Yankee Candle tegen en besloot er eentje mee te nemen aangezien ze veel goedkoper zijn dan bij ons. Voor Confetti Macarons betaalde ik € 5,99.

TKMAXX

Bij TKMAXX kocht ik leuke zomerse slippertjes van Dune. Deze Loopy’s kosten normaal rond de € 100. Ik betaalde € 24,99 voor dit paar.


Sephora

In Centro in een grote Sephora winkel met heel wat prachtige merken. Mijn oog viel op een setje lipmaskers van Laneige. De Laneige Try it, Love it, Share it Lip Sleeping Masks kosten € 18,95.


Douglas

Bij Douglas kocht ik het Divine Neutrals oogschaduwpallete van een samenwerking tussen Morphe en Jaclyn Hill. Ik gebruik altijd neutrale kleurtjes en die palette was helemaal mijn ding. Het Divine Neutrals palette kost € 19,95.



Hema

Bij Hema kwam ik enkele leuke konijntjes tegen. Ik vind het heel fijn om mijn decoratie aan het seizoen aan te passen. Ik besloot 2 verschillende groottes te kopen. Het kleinste konijntje kostte € 3,00, het grote € 5,00.


Uggs

Bij Uggs in Designer Outlet Roermond kocht ik een leuk paar zwarte sneakers met zwarte tijgerprint. Dit paar was extra in promotie en ik betaalde € 58 ipv € 110. Een koopje dus.


Zijn jullie al eens gaan shoppen in Centro Oberhausen?

Reacties

  1. Leuke aankoopjes. Ik vind vooral je slippers en sneakers heel tof. Ik ben ook nog op zoek naar leuke slippers voor deze zomer. Mooie oogschaduw palette!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten