Lush | Pasen 2022

 

De Paascollectie van Lush is nog zo een collectie waar ik elk jaar naar uitkijk. Bij de Lush winkel in Centro Oberhausen kocht ik enkele bath bombs uit deze collectie en die laat ik jullie vandaag zien. Benieuwd wat ik gekocht hebt? Lees dan snel verder.

Disco Duck Bath Bomb € 5,50


De Disco Duck Bath Bomb is een schattig badeendje dat zorgt voor een fluogroen glitterfeestje. Dit badeendje bevat rozemarijnolie wat reinigend en verzachtend werkt. Mentholkristallen verkoelen en Perzische limoen verfrist de huid. Knettersnoep maakt het feestje compleet.

Follow The White Rabbit Bath Bomb € 5,50


De Follow The White Rabbit Bath Bomb zorgt voor een regenboog aan kleuren in je bad. Siciliaanse citroenolie werkt opbeurend en verfrissend. Bergamotolie heeft een zoete, fruitige geur en reinigt de huid. Buchu-olie reinigt en stimuleert de huid.

Flamingo Egg Bath Bomb € 6,50


De Flamingo Egg Bath Bomb is geen onbekende voor mij en omdat ik deze in het verleden zo fijn vond heb ik deze dit jaar ook aangeschaft. Het ei zorgt voor blauw-roze badwater en heeft een zoete suikerspin geur.

De bath bomb is gemaakt met grof zeezout wat de huid verzacht en exfolieert en mineraalrijk is. Siciliaanse Citroenolie werkt opbeurend, verfrissend en reinigt de huid. Vetivert Olie is herstellend en reinigt ook de huid. Labdanum is zoet en aards


Hoe te gebruiken?
Bath bombs gebruik je door ze in een bad vol water de laten vallen. Daarna kan je genieten aan een explosie van geuren en kleuren. Je ben ze best bewaren op een koele, droge plek.

Hebben jullie al eens iets bij Lush gekocht? Vinden jullie deze collectie ook zo leuk?

Reacties

  1. Deze Paascollectie is zo leuk hè, alleen van de kleuren en vormen word ik al vrolijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten