Shoplog | Cent pur Cent

 

Onlangs volgde ik een workshop van het Belgische minerale make-upmerk Cent Pur Cent. Ik kende het merk wel maar had er nog niets eerder van gekocht of gebruikt. Ik was heel benieuwd en na de workshop heb ik natuurlijk enkele leuke producten gekocht. Benieuwd naar mijn aankoopjes? Lees dan snel verder.


Cent Pur Cent is een Belgische, minerale make-uplijn en staat voor natuurlijke, pure, minerale en gezonde make-up. De poeders bestaan uit 100% natuurlijke mineralen die op een zorgvuldige manier van de rotsen geschraapt worden en gemicroniseerd tot bruikbare en mooi gekleurde poeders. Naast Mica gebruiken ze ook titanium, ijzer en zink.

De workshop draaide rond basic make-up en ik kocht enkele producten die we gebruikt hebben voor mijn look.

Loose Mineral Foundation 3.0 €34,99


Ik gebruik meestal foundation in vloeibare of compacte vorm en bij de workshop mochten we de Loose Mineral Foundation uitproberen en die beviel mij meteen vooral omdat het resultaat er heel natuurlijk uit zag.

Voor de Loose Mineral Foundation gebruikt CPC de meest natuurlijke vorm van mineralen. Ze hebben een lichte formule en zijn gemakkelijk aan te brengen. Hiervoor gebruik je het beste een Kabuki brush.

Le Soleil €34,99


Le Soleil is een compacte bronzing poeder die je huid een instant zomerglow geeft. Er zijn 2 varianten: Pour blondes en Pour brunettes. De donkerste variant paste het mooiste bij mijn huid.

Duo Pow(d)er of Glow €39,00



In deze set uit de feestcollectie zit een glanzende highlighter 'Etoile' en een matte bronzer 'Cannelle'. Ik gebruik regelmatig een highlighter en bronzer maar heb deze producten nog nooit in los poeder gebruikt. Ik ben dus heel benieuwd hiernaar.

Volumiyeux €14,99


De Volumiyeux zijn multifunctionele oogschaduwpotloden waarmee je de oogschaduw precies en gemakkelijk kan aanbrengen. Heel handig als je snel make-up wil aanbrengen. Ik ging voor de kleurtjes Marron en Papillon.

Waterproof Eye Pencil €17,99


Een oogpotlood is eigenlijk een product dat ik nooit gebruik omdat ik niet goed wist hoe ik dit moest gebruiken. Vicki die de workshop leidde heeft een heel handige tip hiervoor en nu kan ik dit ook mooi aanbrengen. Ik ging voor Brun foncé omdat ik vaak neutrale kleurtjes gebruik en ik zwart iets te hard vind. Dit waterproof potlood heeft precisie van een liquid eyeliner, maar werkt net zo gemakkelijk als een potlood.


Alle producten van CPC worden dermatologisch getest. Omdat er geen chemische bestanddelen toevoegt worden is de kans op allergische reacties klein.

De producten van Cent Pur Cent zijn o.a. te koop op de website van het merk, bij geselecteerde apotheken of gespecialiseerde beautyzaken.

Binnenkort zal ik eens een look posten met deze producten.

Kenden jullie dit merk al?

Reacties

  1. Wauw, deze make-up ziet er mooi en luxueus uit. Ik kende het merk nog niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ken hetmerk niet. De producten zien er samen erg mooi uit

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ken het merk niet maar ik vind de kleurtinten en de ronde vormen er mooi uitzien.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke dingen heb je gekocht. Fijn dat er geen chemische bestanddelen in zitten ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik hou van minerale en gezonde make-up. Ziet er ook allemaal heel mooi uit ��

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dit merk kende ik nog niet, maar make-up met mineralen is altijd een positief aspect. Ik ben ook zeker benieuwd naar je look met deze make-up.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een prachtige kleuren zeg. Daar zou ik direct voor gaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Mieke | Mieks Mind21 maart 2022 om 08:59

    Ik had nog nooit iets van dit merk gezien of gehoord. Ziet er wel leuk uit! Heb je geen last van fall-out met de losse poeders?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten