Lush | Vesuvio Bubble Bar

 

Vandaag laat ik jullie de laatste uit een hele reeks aan bubble bars van Lush zien, namelijk de Vesuvio Bubble Bar. Deze vulkaan bubble bar ziet er niet alleen leuk uit maar ruikt ook nog eens lekker. Benieuwd? Lees dan snel verder.


De Vesuvio Bubble Bar is bubble bar in de vorm van een vulkaan met een mix van sinaansappelolie en kaneel wat zorgt voor een ontspanning. Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis) werkt verfrissend en herstellend en zorgt samen met Etherische Amandelolie voor een zoete geur. Fair Trade en Biologische Cacaoboter smelt op de huid en hydrateert, verzacht en verzorgt de huid. Kaneelbladolie (Cinnamomum zeylanicum) heeft een warme, kruidige geur en helpt de spieren ontspannen en zorgt voor een stralende huid.


Ingrediënten:
Natrium Bicarbonaat (Sodium bicarbonate), Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Natrium Laureth Sulfaat, Fair Trade en Biologische Cacaoboter, Laurylbetaïne, Parfum, Etherische Amandelolie, Braziliaanse Sinaasappelolie (Citrus sinensis), Kaneelbladolie (Cinnamomum zeylanicum), Knettersnoep, Carnaubawas, Titanium Dioxide, Laureth 4, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, *Cinnamal, *Eugenol, *Limonene, Kleurstof 15510 (CI 15510), Kleurstof 19140, Kleurstof 47005, Kleurstof 77491 (Cl 77491) (* Komt van nature voor in etherische olie)

Hoe te gebruiken?
Laat wat warm water in de krater lopen. Verkruimel de rest van de bar onder stromend water voor heerlijk verwarmende bubbels. Deze bubble bar bewaar je best op een koele, droge plaats aangezien deze gemaakt is om te smelten bij contact met de huid.


De warme geur van kaneel en amandel deed mij meteen denken aan een winterse geur. Ik vond de geur echt heerlijk. Onder het stromende water lijkt de bubble bar inderdaad op een vulkaan die uitbarst. De geur zorgde voor een ontspannen gevoel. Mijn huid voelde erna ook heel zacht aan. Mijn zoontje en ik vonden deze bubble bar heel fijn om te gebruiken. Ik zou deze zeker nog opnieuw aankopen.

De Vesuvio Bubble Bar kost € 6,75 en is te koop bij Lush.

Verkiezen jullie kruidige geuren of toch liever zoet of bloemig?

Reacties

  1. Deze bubble bar ziet er superleuk uit in de vorm van een vulkaan. Ik had hem nog niet gezien.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten