Hema | Raspberry Face Sheet Mask & Hair Mask

 

Bij mijn laatste bezoekje aan Hema kwam ik enkele leuke maskertjes tegen. Die moest ik natuurlijk uitproberen en vandaag vertel ik jullie wat meer over het Raspberry Face Sheet Mask en het Raspberry Hair Mask. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Face Sheet Mask

Het Raspberry Face Sheet Mask met frambozenextract helpt om de huid te hydrateren en te voeden. Je huid gaat hierna zacht, glad en gehydrateerd aanvoelen. Het masker heeft een leuke bloemenprint. Het masker is geschikt voor alle huidtypes.


Ingrediƫnten:
Aqua, Butylene Glycol, Methylpropanediol, 1,2-Hexanediol, Betaine, Panthenol, Hydroxyacetophenone, Polyglyceryl-10 Laurate, Xanthan Gum, Hydroxyethylcellulose, Allantoin, Glycerin, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Calanthe Discolor Extract, Sodium Hyaluronate, Gluconolactone, Sodium Benzoate, Calcium Gluconate, Parfum.

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een droge, schone huid aanbrengen. Laat 10-15 minuten laten inwerken. Na het verwijderen kan je het resterende serum verder inmasseren. Afspoelen is niet nodig.

Het masker bevatte veel serum en voelde heel aangenaam en verfrissend aan op de huid. Na het verwijderen voelde mijn huid dan ook zacht en gehydrateerd aan. De bloemenprint was mooi meegenomen.

Het Raspberry Face Sheet Mask kost € 2,50.


Hair Mask

Het Raspberry Face Hair Mask verzacht, beschermt de natuurlijke haarelasticiteit en helpt de haarconditie te verbeteren. Je kan dit product zowel als masker of als conditioner gebruiken.


Ingrediƫnten:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride, Brassicamidopropyl Dimethylamine, Glutamic Acid, Glyceryl Caprylate, Parfum, Caprylyl Glycol, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Rubus Idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Camellia Japonica Flower Extract.

Hoe te gebruiken?
Voordat je het haarmasker gaat gebruiken moet je je haar eerst wassen met shampoo. Na het uitspoelen breng je het masker aan op vochtig haar. Laat 1 minuut inwerken en spoel je haar erna grondig uit.

Het masker was heel gemakkelijk in gebruik. Ik heb het masker aangebracht op vochtig haar en na een minuutje uitgespoeld. Ik had de hele verpakking gebruikt maar achteraf gezien kon ik even goed maar de helft gebruikt hebben omdat er veel product in deze verpakking zat. Mijn haar voelde erna heel zacht aan en had ook meer volume. Ik vond het een heel fijn masker om te gebruiken.

Het Raspberry Hair Mask kost € 2,25.

Beide producten zijn vegan.

Nemen jullie soms een kijkje bij de beautyafdeling van Hema?

Reacties

  1. Oh, deze maskertjes klinken heerlijk. Mooie, roze verpakking ook! Ik kom weinig bij de Hema, maar als ik er ben, neem ik altijd eens een kijkje bij de beautyafdeling.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten