De perfecte cateye ooglook met Kiko

 

Onlangs kreeg ik enkele producten van Kiko toegestuurd waarmee je de perfecte Cateye kan maken. Zelf breng ik nooit een lijntje rond de ogen aan omdat het mij nooit goed lukt. Deze producten maakten mij wel benieuwd dus ging ik ermee aan de slag. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan snel verder.



Colour Kajal in 02 White € 4.99

De Colour Kajal is een oogpotlood om op de binnenrand van je ogen aan te brengen. Het potlood heeft een zachte, romige structuur. Het potlood zorgt ervoor dat je de kleur precies kan aanbrengen.



Everlasting Kajal € 6.49

De Everlasting Kajal is een lang houdende, intens zwarte kajal dat je aanbrengt aan de binnenkant van het onderste ooglid. Zo creëer je diepte aan je oogopslag.

Het oogpotlood heeft een dekkende, zachte en smeuïge textuur en zorgt ervoor dat de kleur heel intens is. Hierdoor komen je ogen helemaal tot hun recht.



Glitter Eyepencil € 5.99

Het Glitter Eyepencil is een zwart oogpotlood met zilveren glitter er in. Deze kleur breng je aan op de buitenkant van het oog om een dramatische en verleidelijke look te creëren. Het oogpotlood heeft een crèmige textuur en laat zich gemakkelijk en precies aanbrengen.



Long Lasting Eyeshadow Stick in 20 Black € 6.99

De Long Lasting Eyeshadow Stick is een oogschaduw in stickvorm die gemakkelijk aan te brengen is. De oogschaduwen zijn sterk gepigmenteerd en de crèmige formule zorgt ervoor dat de kleur meteen na het aanbrengen zeer goed uit te blenden is. Je begin t de kleur aan te brengen langs de wimperlijn en daarna kan je eventueel het hele beweegbare ooglid opvullen met net zoveel laagjes kleur als nodig zijn om de gewenste kleurintensiteit te krijgen.

De Long Lasting Eyeshadow Sticks zijn verkrijgbaar in heel wat kleuren en in het verleden had ik er al eens enkele van gekocht. Ik vond deze echt super om te gebruiken. Gemakkelijk en snel in gebruik en mooie pigmentatie.



Eyes 63 Thin Eyeliner Brush € 10.99

De Eyes 63 Thin Eyeliner Brush is een make-upkwast met een dun punt waarmee je je eyeliner heel precies kan aanbrengen. De kwast ligt goed in je hand waardoor je een goede controle hebt bij het aanbrengen van de eyeliner. Voor een optimaal resultaat raden ze aan om te beginnen in de binnenste ooghoek en zo naar de buitenste ooghoek toe te werken met kleine lijntjes.


Ik vind het niet gemakkelijk om een mooi lijntje te kunnen trekken maar deze producten zijn echt top. Ze glijden over de huid en zijn mooi gepigmenteerd. Ik ga blijven oefenen want na het testen van deze producten wil ik vaker een lijntje rond de ogen aanbrengen.



Dragen jullie vaak make-up? Hebben jullie al eens een cateye ooglook gemaakt?

Reacties

  1. Mooie look heb je gemaakt! Ik draag eigenlijk nooit een lijntje ofzo. Mijn oogmake-up ziet er altijd nude uit. Ik vind het donkere wel mooi bij anderen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten