Vier Valentijn met een gepersonaliseerd cadeautje van Smartphoto.be

 

Binnenkort is het weer zover: 14 februari Valentijnsdag. De meest romantische dag van het jaar waarop geliefden elkaar in de bloemetjes te zetten. Gisteren vierden Filip en ik ook ons 9 jaar samenzijn en meestal combineren wij dit met Valentijn. Wij hebben heerlijk genoten van een glaasje bubbels en lekker eten. 


Wanneer je al enkele jaren samen bent is het niet gemakkelijk om elkaar weer origineel te verrassen. Ik nam eens een kijkje op Smartphoto.be en vond heel wat prachtige producten die je kan personaliseren met een foto of tekst. Ze hebben een ruime keuze aan chocolade cadeaus, gift boxen, fotokader met hartjes, citatenboekjes, .....


Bij een feestelijke gelegenheid grijpen we graag naar een glaasje bubbels. Bij Smartphoto kan je een cadeaupakket met bubbels bestellen. Daarin zit een fles mousserende wijn van 75 cl,een champagenstop en 2 gepersonaliseerde champagneglazen met een gegraveerde tekst. Het Cadeaupakket Bubbels kost € 49,99.
Wie Valentijn zegt, zegt chocolade. Met de chocolade kan je een persoonlijk bericht samenstellen. Ik ging voor de typische ‘I Love You’ tekst met wat leuke accentjes. Je kan kiezen uit Belgische melk-, witte en fondant chocolade. Ik ging voor alle 3 de smaken. Zo konden we ze allemaal eens proeven. Er zijn verschillende groottes verkrijgbaar en zelfs een deluxe versie. Ik heb gekozen voor het kleinste formaat en deze heb je al vanaf € 16,99.Ben je nog op zoek naar een origineel en gepersonaliseerd cadeautje voor Valentijn of een andere gelegenheid? Neem dan zeker een kijkje op Smartphoto.be. De kwaliteit is top en je hebt je bestelling altijd snel in huis. Het Bubbels pakket had ik op vrijdag besteld en op maandag mocht ik mijn bestelling al ontvangen. Bestel je vandaag nog dan heb je het zeker voor Valentijn binnen.

Doen jullie iets speciaals met Valentijn?

*ik heb deze producten ontvangen ivm een samenwerking

Reacties

  1. Dat cadeaupakket met bubbels is superleuk, mooie glazen ook. En chocolade is altijd goed. Gefeliciteerd met jullie 9 jaar! Wij vieren Valentijn niet heel uitgebreid, we zien het eerder als een extra gelegenheid om eens lekker te eten samen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten