Lush | Valentine’s Day

 

Samen met de Lunar New Year collectie kwam ook de Valentijnscollectie van Lush online. Deze collectie zag er natuurlijk ook heel leuk uit en ik besloot om er enkele producten van te bestellen. Benieuwd wat er in mijn winkelmandje zat? Lees dan snel verder.


Mr Loba Loba Bath Bomb € 5,00


Mr Loba Loba Bath Bomb is een bath bomb in de vorm van een kreeft. De bath bomb bevat een mix van benzoëhars, tonka-absolue en amandelolie die een zoete en gezellige geur en een rustgevende sfeer creëert. Natriumalginaat zorgt ervoor dat water gelachtig aanvoelt. De rode hartjes zijn biologisch afbreekbaar.

Love Bug Bath Bomb € 6,50


Voor de Love Bug Bath Bomb liet Lush zich inspireren op Herbie the Love Bug. Dit kleurrijke autootje met plasticvrije glitters maakt je huid weer zacht. Siciliaanse citroen- en biologische zoete sinaasappelolie werken niet alleen reinigend en verfrissend maar zorgen ook voor een citrusgeur met een vleugje zoetheid. Daarnaast bevat deze bath bomb wijnsteen en maïszetmeel om de huid te verzachten. Rozenolie kalmeert de huid.

Kim The Carrot Bubble Bar € 7,50


Kim The Carrot Bubble Bar is een limited edition bubble bar in de vorm van een wortel. Zoals je al kan vermoeden bevat deze bubble bar vers wortelsap, vanille en verse gemberwortel. Deze warme en zoete combinatie werkt verwarmend, stimulerend en verzachtend. Natriumbicarbonaat en wijnsteen maken het geheel af met een deken van zijdezachte, huidverzachtende bubbels.

De bubble bar gebruik je door een stukje af te breken en te verkruimelen onder stromend water. De rest bewaar je best op een koude, droge plek.

Hebben jullie iets uit de Valentijnscollectie van Lush gekocht? Welke van de producten die ik gekocht heb spreekt je het meeste aan?

Reacties

  1. De bath bombs heb ik ook gebruikt. Ik vond ze allebei heerlijk. Mooie foto's met die blaadjes!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten