Lush | Lunar New Year


Op 1 februari begon het Chinese Nieuwjaar en dit jaar staat dit in teken van de tijger. Lush bracht een leuke collectie uit naar aanleiding van Lunar New Year en ik bestelde enkele producten uit deze collectie. Benieuwd wat ik kocht? Lees dan snel verder.


Lucky Cat Bubble Bar € 6,75

Lucky Cat Bubble Bar bevat een fleurig boeket aan jasmijn, neroli en ylang ylang. Verleidelijke jasmijn werkt als een afrodisiacum. Neroli-olie zorgt voor een lekkere dosis “poesitiviteit” zoals ze het op de website beschrijven. Echt iets voor een liefhebber van bloemige geuren en glitters.


Een bubble bar gebruik je door een stukje af te breken en te verkruimelen onder stromend water. Zo krijg je een heerlijk bad vol bubbels. De rest bewaar je op een koele, droge plek tot je de bubble bar weer wil gebruiken.

Turmeric Latte Bath Bomb € 8,50

Ik liet me verleiden tot Turmeric Latte Bath Bomb toen ik zacht dat er een mix van chocola, koffie en vanille in zat. Deze heerlijke combinatie brengt je geest tot rust. Kokosmelkpoeder kalmeert de huid en kurkuma werkt als een slimme reiniger met antibacteriƫle power. Dit alles afgewerkt met een goudkleurig schuim. Ik denk dat ik deze als eerste ga gebruiken.


Een bath bomb laat je in een bad vol water vallen en daarna kan je genieten van een mix van geuren en kleuren.

Pumice Power Foot Scrub € 6,50

De Pumice Power Foot Scrub is een voetscrub met puimsteen die dode huidcellen verwijdert en eelt onder je voeten vermindert. Je voeten gaan weer zacht en glad aanvoelen. De scrub bevat biologische, zoete sinaasappelolie die je huid reinigt en voor frisse voetjes met een aangename geur zorgt. Kokosolie verzacht en verzorgt de huid.


Je gebruikt deze scrub door er mee over je gehele vochtige voeten te wrijven. Masseer stevig in en spoel daarna goed af.

Kopen jullie vaak iets bij Lush? Spreekt deze Lunar New Year collectie jullie aan?

Reacties

  1. Oei, ik heb deze collectie blijkbaar helemaal gemist. Die foot scrub lijkt me zo handig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooooh ik heb deze collectie ook helemaal gemist. Ik gebruik graag producten van de lush ik vind die echt hemels

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten