Kneipp | Mindful Skin Moisturizing 24h Cream

 

Kneipp kende ik al vooral van hun badproducten en gezichtsmaskers. Nu mocht ik onlangs hun Mindful Skin Moisturizing 24h Cream uitproberen en ik was benieuwd of deze net zo fijn is als de producten die ik al van Kneipp gebruikt heb. Zijn jullie ook zo benieuwd? Lees dan snel verder.


De Kneipp Mindful Skin lijn is een vernieuwende natuurlijke gezichtsverzorging die inspeelt op de wisselende huidcondities van de normale tot droge huid. De producten bevatten hoogwaardige natuurlijke ingrediënten die de conditie van de huid verbeteren en dit tot in de diepere huidlagen. Ze zorgen niet alleen voor langdurige hydratatie, maar ook voor bescherming en energie.

Mindful Skin Moisturizing 24h Cream is een hydraterende crème met hydro-activerend zoethoutwortelextract dat de vochtarme huid een extra portie verzorging en langdurige hydratatie geeft dankzij de activering van het eigen huidproces. Dit proces stimuleert de aanmaak van hyaluronzuur en zorgt voor een optimale vochtbalans gedurende de hele dag.

Ingrediënten:
Aqua (Water), Isopropyl Myristate, Glycerin, Betaine, Tocopheryl Acetate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Distarch Phosphate, Panthenol, Glycyrrhiza Uralensis (Licorice) Root Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Limonene, Alpha- Isomethyl Ionone, Linalool, Citral, p-Anisic Acid, Parfum (Fragrance), Cetyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Palmitic Acid, Stearic Acid, Lysolecithin, Sclerotium Gum, Pullulan, Xanthan Gum, Arginine, Caprylic/Capric Triglyceride, Silica, Glycine Soja (Soybean) Oil, Alcohol, Citric Acid, Tocopherol.

Hoe te gebruiken?
Breng de crème ‘s ochtends en ‘s avonds aan op een gereinigd gezicht, hals en decolleté. Masseer het product zachtjes in. Je kan de crème ook gebruiken als basisverzorging onder je dagelijkse make-up.



De crème heeft een handig pompje waardoor je het product gemakkelijk kan doseren en maakt het ook nog eens hygiënischer dan in een potje. Omdat de crème zo’n dunne textuur heeft trekt gemakkelijk en snel in waardoor je snel erna je make-up kan aanbrengen. Het product plakt ook niet. De crème heeft een frisse geur en voelt heel aangenaam aan op de huid. Met 2 pompjes heb ik genoeg voor mijn hele gezicht. Ik vind het een hele fijne crème om te gebruiken.

De dagcrème is vegan en bevat geen minerale oliën, parabenen, siliconen of microplastics.

De adviesprijs voor deze Mindful Skin Moisturizing 24h Cream is € 19,99 voor een flacon van 50 ml. De producten van deze lijn zijn te koop bij de drogist.

Heb jij al producten uit de Mindful Skin-lijn gebruikt?

Reacties

  1. Deze dagcrème klinkt heel fijn. En dat pompje is inderdaad handig! Ik heb nog geen producten uit deze lijn gebruikt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten