Lush | Christmas Sale

 

Één van de leukste sales van het jaar vind ik de Kerst sale van Lush. Dan krijg je 50% korting op de hele kerstcollectie. Snel zijn is dan altijd de boodschap. Ik scoorde enkele leuke producten die ik bij mijn kerst shoplog niet gekocht had. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Snow Fairy Bath Bomb

Mijn favoriete Lush geur is ongetwijfeld Snow Fairy. Deze kerst-bath bomb zorgt voor roze bad vol met glitters en een zoete suikerspin-geur. De bath bomb kostte nu € 3,25.


Snow Fairy Roll Bubble Bar

Naast de Snow Fairy Bath Bomb bestelde ik ook de Bubble Bar in deze geur. Deze ruikt niet alleen lekker maar schuimt ook goed. De bubble bar kostte € 4,00 en kan je meerder keren gebruiken.


Snowball Bath Bomb

Van deze bath bomb had ik onlangs een heel positieve review gelezen dus moest ik deze natuurlijk ook eens uitproberen. Een sneeuwbal met de geur van eucalyptus-muntwater koop je nu voor € 3,25.


The Golden Pudding Bath Bomb

Ok, deze zag er zo leuk uit dat ik deze moest proberen ondanks dat de bath bomb niet de zoete geurtjes heeft dan ik gewoon ben. Deze frisse bath bomb met de geuren van sinaasappel en limoen kostte € 3,75.


The North Pole Bubble Bar

Deze bubble bar vond ik zo fijn om te gebruiken dat ik deze opnieuw moest hebben en voor € 4,00 kon ik deze niet laten liggen.


Sleepy Bear Bath Bomb

De Sleepy Bear Bath Bomb heb ik voor mijn zoontje gekocht. De combinatie van havermelk en lavendelwater werkt ontspannend. Voor het beertje betaalde ik nu € 2,00.


Shoot For The Stars Bath Bomb

De Shoot For The Stars Bath Bomb had ik eigenlijk over het hoofd gezien bij het shoppen en toen ik nu de beschrijving zag moest ik deze eens proberen. De mix van zoete honinggeur, hydraterende cacaoboter en kokoscrème klinkt heerlijk, niet? De bath bomb kostte nu € 3,25.


Christmas Candy Box

In de Christmas Candy Box zit een Butterbear bath bomb, Candy Cane reusable bubble bar, Snow Fairy showergel en Snowman Dreaming bath bomb. Voor deze set betaalde ik nu € 13,25.


Jolly Shower Gel

Na al die bubble bars en bath bombs bestelde ik ook een showergel. Ik ging voor Jolly met een mix van warme kaneel, stimulerende kruidnagel en opwekkend sinaasappelsap. Voor een flesje van 100 gr betaal je nu € 3,75.


Welk product spreekt jullie het meeste aan? Hebben jullie iets gekocht in de Lush sale?

Reacties

  1. Leuke aankoopjes! De Snow Fairy producten en Shoot For The Stars bath bomb zijn heel fijn. Toen ik keek, was er al veel weg uit de sale. Ik heb wel een aantal items gekocht uit de Valentijnscollectie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mieke | Mieks Mind18 januari 2022 om 09:19

    LUSH is alwaysss good. Ik moet van mezelf eerst dingen opmaken, dus ik heb geen LUSH sale gekocht.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten