Kruidvat | Spiced Caramel Handcrème

 

Tijdens de winter gebruik ik regelmatig een handcrème omdat mijn handen dan vaker droog aanvoelen. Ook met het vaak wassen en het gebruik van handgel de laatste drogen ze gemakkelijker uit. Bij Kruidvat kwam ik de Spiced Caramel Handcrème tegen van hun eigen merk en na het ruiken van die heerlijke geur moest ik deze wel meenemen. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder.


De Spiced Caramel handcrème verzacht en verzorgt de huid. Dankzij de toevoeging van panthenol en calendula extract worden de handen intensief gevoed en beschermd en voelen ze na gebruik zijdezacht aan. De crème ruikt heerlijk naar karamel en koekjes.

Ingrediënten:
Aqua, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Se, Ethylhexyl Stearate, Myristyl Myristate, Butyrospermum Parkii Butter, Calendula Officinalis Flower Extract, Panthenol, Pantolactone, Allantoin, Caprylyl Glycol, Sodium Cetearyl Sulfate, Hydroxypropyl Starch Phosphate, Propylene Glycol, Parfum, Coumarin, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Lactic Acid, Citric Acid, Sodium Hydroxide.

Hoe te gebruiken?
Breng een kleine hoeveelheid van de crème aan op de handen en masseer totdat het product volledig is ingetrokken. Herhaal dit enkele malen per dag naargelang je huid dit nodig heeft.


Deze handcrème ruikt echt heerlijk. De crème heeft een lichte structuur die gemakkelijk uitsmeert en snel intrekt. Wat een groot voordeel is is dat deze crème niet plakt. Ik vind het heel irritant als je je handen ingesmeerd hebt en ze dan wat vettig aanvoelen door de handcrème. Dat is hier gelukkig niet het geval. Ik vind deze handcrème echt heel fijn om te gebruiken en ze mogen deze zeker in het vaste gamma zetten.

De handcrème kost € 1,99 en is slechts tijdelijk te koop bij Kruidvat. Ik heb geen idee of ze in elke Kruidvat te koop zijn want ik kan niets over deze crème op de site of op het internet terugvinden.

Gebruiken jullie vaak een handcrème in de winter?

Reacties

  1. Deze handcrème klinkt heel fijn. Goed dat hij snel intrekt en niet vettig aanvoelt, daar heb ik ook een hekel aan. Ik ben nogal lui als het op handcrème smeren aankomt, terwijl mijn handen en nagelriemen het eigenlijk echt nodig hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. klinkt erg lekker en heeft ook nog eens een leul prijsje, wat wil je nog meer?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. voila en als er eens een korting is dan is dat zeker mooi meegenomen

      Verwijderen

Een reactie posten