Kruidvat | Hyaluron Moisture Shot Tissuemasker & Vitamine C Tissuemasker

 

Bij mijn laatste bezoekje aan Kruidvat viel mijn oog op enkele gezichtsmaskertjes: het Hyaluron Tissuemasker en het Vitamine C Tissuemasker. Ik was natuurlijk benieuwd en besloot ze allebei eens uit te testen. Benieuwd of ze bevallen zijn? Lees dan snel verder.


Hyaluron Moisture Shot Tissuemasker

Het Hyaluron Tissuemasker heeft een tweevoudige werking van hyaluronzuur dat de huid beschermt tegen vochtverlies en vult een tekort aan vocht aan waardoor je huid er voller en gladder uitziet. Dit masker zorgt voor een intensieve en langdurige hydratatie waardoor fijne droogtelijntjes en rimpels verminderen.


Ingrediƫnten:
Aqua, Glycerin, Butylene Glycol, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Tocopheryl Acetate, Theobroma Grandiflorum Seed Butter, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Betaine, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, 1,2-Hexanediol, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium Edta, Olus Oil, Illicium Verum Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Parfum, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Sodium Ascorbyl Phosphate, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Tocopherol.

Hoe te gebruiken?
Je brengt het masker aan op een gereinigde huid. Laat 8 tot 10 minuten intrekken. Verwijder daarna het masker en masseer het resterende serum in of verwijder het met een wattenschijfje.

Het masker voelde aangenaam en fris aan op de huid. Alleen snapte ik niet goed waarom er een soort oogkleppen op zaten. Deze heb ik gewoon naar beneden gelaten. Na het verwijderen voelde mijn huid zacht en gehydrateerd aan.

Vitamine C Tissuemasker

Het Kruidvat Vitamine C Tissuemasker laat de doffe en vermoeide huid er onmiddellijk verfrist en stralend uitzien. Vitamine C beschermt niet alleen de huid tegen vroegtijdige huidveroudering, maar werkt ook verhelderend en zorgt voor een gezond en jonger uitziende huid. Het masker zorgt ervoor dat de huid intensief en langdurig van vocht voorzien wordt terwijl de toegevoegde avocado-olie de huid glad en soepel houdt.


Ingrediƫnten:
Aqua, Dipropylene Glycol, Glycerin, Panthenol, Betaine, Butylene Glycol, Persea Gratissima Oil, 3-0-Ethyl Ascorbic Acid, Disodium Edta, Xanthan Gum, Phenoxyethanol, Ethyl Hexanediol, Polyglyceryl-4 Caprate, Caprylic/Capric Triglyceride, Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract, Citrus Aurantifolia Fruit Extract, Rose Canina Fruit Oil, Olus Oil, Dipotassium Glycyrrhizate, Sodium Pca, Sodium Hyaluronate, Hordeum Vulgare Leaf Extract, Nelumbo Nucifera Flower Extract, Oenanthe Javanica Extract, Parfum, Magnesium Pca, Zinc Pca, Potassium Sorbate, Sodium Ascorbyl Phosphate, Sodium Dehyroacetate, Manganese Pca, Tocopherol, Limonene.

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een droge, gereinigde huid. Laat 10 minuten intrekken. Na het verwijderen van het masker kan je het overgebleven serum inmasseren of verwijderen met een wattenschijfje.

Toen ik het masker uit de verpakking haalde viel het mij meteen op hoeveel product er op het masker zat. Gelukkig drupte het niet want dat vind ik hel vervelend. Het masker voelde aangenaam en fris aan op de huid. Na het verwijderen voelde mijn gezicht heel gehydrateerd aan. Het overblijvende serum heb ik verder ingemasseerd.


Beide maskers doen goed hun werken, zeker voor hun prijs. Ik zou ze zeker nog opnieuw aanschaffen.

De maskers kosten € 1,19 en zijn te koop bij Kruidvat.

Gebruiken jullie vaak een gezichtsmasker?

Reacties

  1. Fijn dat je deze maskertjes ook hebt getest! Ik begreep ook niets van die oogkleppen. Ik dacht dat het aan mij lag, maar gelukkig niet, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Klinkt super fijn! Binnenkort maar weer even langs de Kruidvat... :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een fijne review! Ik gebruik maskertjes veel te weinig jammer genoeg. Maar wat fijn dat ze goed werken ook voor een fijne prijs. Liefs Gea van www.glamview.nl

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten