Sephora | Coconut Foot Mask

 

Eerder liet ik jullie al het The Knitted Mask zien uit de Holiday Vibes collectie van Sephora. Vandaag is er een voetmaskertje aan de beurt, namelijk het Coconut Foot Mask. Benieuwd hoe dit bevallen is? Lees dan snel verder.


De Coconut Foot Masks zijn limited edition voetmaskers doordrenkt met een romige formule van kokosextract dat helpt om droge voeten te voeden, te hydrateren en te herstellen. Daarnaast verzachten ze ook de hielen. De veganistische voetmaskers zorgen voor een onmiddellijke hydratatie die tot wel 8 uur aanhoudt. Ze bevatten 92 procent ingrediƫnten van natuurlijke oorsprong.

Ingrediƫnten:
Aqua (Water) , Glycerin , Butylene Glycol , Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate , Macadamia Integrifolia Seed Oil , Cetearyl Alcohol , Glyceryl Stearate , Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea Butter)) , 1,2-Hexanediol , Peg-100 Stearate , Betaine , Hydroxyacetophenone , Stearic Acid , Cocos Nucifera (Coconut) Oil , Arginine , Carbomer , Parfum (Fragrance) , Caprylic/Capric Triglyceride , Sodium Hyaluronate , Xanthan Gum , Arachidic Acid , Palmitic Acid , Undaria Pinnatifida Extract , Tocopherol , Oleic Acid.


Hoe te gebruiken?
Breng de sokken aan op schone, droge voeten. Maak vast met de zelfklevende strip rond je enkel. Laat 20 minuten intrekken. Na het verwijderen van de sokken kan je het overgebleven serum verder inmasseren.


Hoe leuk zijn deze sokken? Meestal zijn ze gewoon wit maar deze hebben een leuke winterse/kerstprint. Wanneer je de 2 voetmaskers van elkaar los maakte kwam er meteen een lekkere kokosgeur vrij. Ik heb maat 41 en de maskers waren groot genoeg voor mijn grote voeten. De stickers zorgden ervoor dat de maskers goed afgesloten waren en ook bleven want ik heb ik het verleden al voorgehad dat dit niet het geval was en de stickers steeds los kwamen. Na het verwijderen voelden mijn voeten heel zacht aan. Ik ben heel tevreden over dit voetmasker en hoop dat ik er nog eentje kan bemachtigen.

De Coconut Foot Masks kosten € 4,99 en zijn tijdelijk te koop bij Sephora, zowel in de winkels als online.

Gebruiken jullie soms een voetmasker?

Reacties

  1. Oh, dit voetmasker klinkt heerlijk. De sokken zien er ook superleuk uit. Fijn dat ze groot genoeg zijn voor onze 41 ;-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten