Sephora | Cinnamon Sheet Mask & Hand Cream

 

Toen ik zag dat Sephora enkele producten met kaneel uitgebracht had voor de eindejaarsfeesten was ik heel benieuwd. Bij mijn laatste bezoekje bij Sephora in Aken kocht ik zowel het gezichtsmasker als de handcrème en vandaag laat ik jullie mijn bevindingen hiervan zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Cinnamon Sheet Mask

Het Cinnamon Sheet Mask is een limited edition gezichtsmasker dat zich richt op de normale tot droge huid. Dit voedend en verzachtend masker is gemaakt van eucalyptusvezels en is zo ontworpen om perfect aan te sluiten aan de huid voor een betere opname van de actieve ingrediënten. Het masker bevat kaneelextract wat boordevol mineralen en suikers zit en bekend staat om zijn verzachtende eigenschappen.


Ingrediënten:
Aqua (Water), Butylene Glycol, Glycerin, Polyglyceryl-10 Laurate, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Lecithin, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Parfum (Fragrance), Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Glycolipids, Sorbitan Caprylate, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Sodium Benzoate, Gardenia Tahitensis Flower, Citric Acid, Tocopherol.

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een schone, droge huid. Laat 5 minuten intrekken. Na het verwijderen kan je het overgebleven serum verder inmasseren. Afspoelen is niet nodig.

Het masker voelt heel aangenaam aan op de huid en blijft de hele tijd mooi op zijn plaats zitten. Het heeft een zachte melkgeur. Mijn huid voelde erna heel zacht aan. Ik vond het een heerlijk masker om te gebruiken en ben blij dat ik nog een exemplaar liggen heb.

Het Cinnamon Sheet Mask kost € 3,99.

Cinnamon Hand Cream

De Cinnamon Hand Cream is een limited edition handcrème die je een intense en langdurige hydratatie belooft. De crème bestaat uit 97% natuurlijke ingrediënten. De handcrème bevat kaneel, welke een bron van mineralen en suikers is en staat bekend om zijn verzachtende eigenschappen. Daarnaast zit er ook sheaboter in de handen te voeden en te hydrateren. Ideaal dus voor tijdens de koude wintermaanden.


Ingrediënten:
Aqua (Water), Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea Butter)), Glyceryl Stearate Se, Glycerin , Myristyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Undecane, Distarch Phosphate, Pentylene Glycol, Tridecane, Parfum (Fragrance), 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Potassium Cetyl Phosphate, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/Vp Copolymer, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, Xanthan Gum, Citric Acid, Lecithin, Sodium Benzoate, Sodium Dehydroacetate, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate.

Hoe te gebruiken?
Breng de crème aan op schone, droge handen. Je mag dit product 2 à 3 keer per dag gebruiken.

Een rijke handcrème die snel intrekt en niet vettig of plakkerig aanvoelt. Mijn handen voelen direct zachter aan en ze ruiken ook nog een lekker. De kleine verpakking maakt het gemakkelijk om deze mee te nemen in je handtas.

De Cinnamon Hand Cream kost € 4,99.


De producten zijn dermatologisch getest door onafhankelijke laboratoria en door vrijwilligers om de veiligheid en effectiviteit te garanderen.

Zijn deze producten met kaneel iets voor jullie?

Reacties

  1. Het sheet mask klinkt heerlijk. Die zachte melkgeur lijkt me ook heel lekker. Fijn dat de handcrème snel intrekt en niet vettig is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. nou dat klinktwel lekker allemaal, moet ik zeggen: in de kerstdagen...misschien eens proberen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik houd van Sephora en ik houd van kaneel dus volgens mij is dit een match made in heaven!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten