Schwarzkopf Gliss Kur | Winter Repair

 

Koude temperaturen, wind en warme lucht drogen het haar uit en is hierdoor vaak statisch geladen. Wrijvingen door wollen truien of mutsen en sjaals kan het haar en de haarstructuur aantasten en tot haarbreuk leiden. Hierdoor kan je haar wat extra verzorging gebruiken en daarvoor ontwikkelde Schwarzkopf Gliss Kur de Winter Repair lijn. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Ik kwam deze lijn tegen bij DM en moest deze natuurlijk eens uitproberen aangezien ik in de winter bijna dagelijks een sjaal draag en mijn haar hierdoor achteraan telkens gaat klitten, wat heel vervelend is. Ik ben dus heel benieuwd of deze lijn dit echt gaat tegen gaan.

De producten uit de Winter Repair lijn bevatten cranberry-extract en herstellen het haar dat in de winter beschadigd is. Ze reinigen niet alleen je haar maar beschermen het ook in de winter tegen allerlei invloeden van buitenaf. Daarnaast herstelt het tegelijkertijd de haarstructuur en maakt het je haar weerbaarder.

De Winter Repair producten bestaan voor meer 90% uit ingrediƫnten van natuurlijke oorsprong inclusief water.

Alle verpakkingen van Gliss Kur worden steeds vaker gemaakt van gerecycled plastic. De verpakkingen van de Winter Repair lijn bestaan al voor 30% uit gerecycled plastic.


Ik heb de voorbije weken de producten in combinatie met elkaar gebruikt en ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast was. Mijn haar voelt zacht aan, ziet er ook beter uit en voelt ook lichter. Ik vind het persoonlijk ook wat mooier in model vallen. Oh, en het ruikt ook lekker. De verpakkingen van deze lijn zien er heel feestelijk uit. In een mooi mandje en je hebt meteen een leuk cadeautje voor onder de kerstboom.

De Shampoo Winter Repair kost € 1,95 (250 ml).
De Conditioner Winter Repair kost € 1,95 (200 ml).
Het Winter Repair Haarmasker kost € 3,75 (300 ml).

Gebruiken jullie tijdens de winter andere haarproducten dan tijdens de andere seizoenen?

Reacties

  1. Mieke | Mieks Mind20 december 2021 om 08:06

    Wat een feestelijke lijn door de verpakking, ziet er erg leuk uit

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo leuk, die feestelijke verpakking! De producten klinken ook heel fijn. Ik gebruik in de winter vaker een haarmasker, maar voor de rest verander ik eigenlijk niet veel aan mijn routine.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gliss Kur is al ontzettend lang gekend als een goed verzorgingsproduct. Wat ik dan ook zo leuk vind, is hun aantrekkelijke verpakkingen. Meestal kan ik het niet weerstaan om er eentje mee te nemen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik moet toegeven dat ik nog niet zoveel van dit merk gebruikt heb en ik was aangenaam verrast.

      Verwijderen

Een reactie posten