Eucerin | Hyaluron-Filler

 

Onlangs kreeg ik een leuk pakketje met enkele producten uit de Hyaluron-Filler lijn van Eucerin. Sinds dit jaar staat er bij mij ook een 4 vooraan dus kan ik deze producten zeker goed gebruiken. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Naarmate we ouder worden verandert de structuur van onze huid en beginnen er zich fijne lijntjes en rimpels te vormen, die na verloop van tijd dieper worden. De huid begint dan ook minder stevig en elastisch te zijn. Eucerin richtte daarom de Hyaluron-Filler lijn op. Deze anti-agingverzorgingslijn richt zich op het verminderen van de eerste tekenen van veroudering en pakt hiermee fijne lijntjes en rimpels aan. De lijn bevat heel wat producten en ik mocht er 3 ontvangen.

Hyaluron-Filler Hyaluronzuur Intensief Masker

Het Hyaluronzuur Intensief Masker is een anti-aging gezichtsmasker voor zorgt voor onmiddellijke hydratatie. Het bio cellulose (een materiaal van natuurlijke oorsprong) masker met hyaluronzuur vervaagt fijne lijntjes waardoor je huid er gehydrateerd, frisser, stralender en jonger uit gaat zien.


Het masker is geschikt voor alle huidtypen, ook voor de gevoelige huid. Je mag het ook gebruiken als de huid er vermoeid of gestrest uitziet en extra verzorging nodig heeft.

Ingrediënten:
Aqua, Glycerin, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Polysorbate 20, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum.

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een droge, gereinigde huid. Zorg ervoor dat het mooi aansluit op je gezicht. Laat 5 minuten inwerken. Verwijder het masker en masseer het overgebleven serum in de huid.

Het masker voelde heel aangenaam en fris aan op de huid. Door dat het een bio cellulose masker is sloot het ook mooi aan op de huid en bleef het goed op zijn plaats zitten. Mijn huid voelde erna heel zacht aan en had een hydratatie boost gekregen. Ik zou dit masker zeker nog opnieuw gebruiken.

Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Pigment & Anti-Age Handcrème SPF 30

De Hyaluron-Filler + Elasticity Anti-Pigment & Anti-Age Handcrème is een handcrème die Thiamidol bevat wat een effectief en gepatenteerd ingrediënt is dat de hoofdoorzaak van hyperpigmentatie tegengaat door de productie van melanine te verminderen. De handcrème vermindert ouderdomsvlekken en gaat de terugkeer ervan tegen. De crème trekt snel in, verbetert de elasticiteit van de huid en hydrateert gedurende 24 uur. De zonnebeschermingsfactor SPF 30 biedt extra bescherming tegen het verschijnen van toekomstige bruine vlekken veroorzaakt door de zon.


De handcrème is geschikt voor alle huidtypes. Vanaf de leeftijd van 50 jaar beginnen veel vrouwen de aanwezigheid van ouderdomsvlekken op hun huid op te merken. Deze vlekken verschijnen meestal van nature als gevolg van een accumulatie van blootstelling aan de zon of als gevolg van het type melaninevorming van hun huid.

Ingrediënten:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Alcohol Denat, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, C12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol Dicaprylate-Dicaprate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dibutyl Adipate, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Arctium Lappa Fruit Extract, Tapioca Starch, Stearyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Sodium Stearoyl Glutamate, Sodium Hydroxide, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Parfum

Hoe te gebruiken?
Masseer de crème in tot deze volledig geabsorbeerd is. Er wordt aangeraden op producten met Thiamidol maximum 4 maal per dag te gebruiken. Voor een optimaal resultaat gebruik je deze crème ook ’s nachts.

Ik heb nog geen pigmentvlekken maar ik kan wel zeggen dat de crème snel intrekt en niet plakt.

Hyaluron-Filler Vitamine C Booster

Heel wat factoren zoals de zon, vervuiling, roken en je levensstijl hebben invloed op je huid. Ze veroorzaken oxidatieve stress op de huid, versnellen vroegtijdige huidveroudering en laten de huid er dof uitzien. De Vitamine C Booster met 10% pure en geactiveerde Vitamine C is speciaal ontwikkeld om vrije radicalen te bestrijden en de eerste tekenen van veroudering aan te pakken. De booster versterkt de huid, vermindert rimpels en laat de huid er gladder, frisser en stralender uitzien.


Eucerin Hyaluron-Filler Vitamine C Booster is geschikt voor alle huidtypen.

Ingrediënten:
Aqua, Ascorbic-Acid, Glycerin, Squalane, Isopropyl Palmitate, Dibutyl Adipate, Glyceryl Stearate, Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Sodium Hyaluronate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, PEG-40 Stearate, Sorbitan Stearate, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimethicone, Acrylic Acid-VP Crosspolymer, Xanthan Gum, Trisodium EDTA, 1-2-Hexanediol, Piroctone Olamine, Phenoxyethanol, BHT, Parfum

Hoe te gebruiken?
Druk 2 of 3 keer op de zachte knop om de Vitamine C vrij te geven. Schud minstens 10 seconden met de flacon om het product te activeren. Draai daarna de dop los en hou het flesje ondersteboven wanneer je op de knop drukt op het product vrij te geven. Breng aan op een schone, gereinigde huid.

De booster is heel gemakkelijk in gebruik. Het product trekt snel in en plakt niet. Heel handig wanneer je er snel make-up over wil aanbrengen. Het product ruikt ook heel lekker. Mijn huid voelde al na het eerste gebruik beter aan.


Ik was aangenaam verrast door deze producten. Zelf heb ik nog geen last van rimpels en met deze producten kan ik de beginnende fijne lijntjes al tegen gaan.

Kenden jullie het merk Eucerin al? Gebruiken jullie anti-aging producten?

Reacties

  1. Deze producten klinken heel fijn. Ik ben vooral benieuwd naar het masker. Eucerin is een heel goed merk. Mijn dochter had onlangs droge, gebarsten lippen en op aanraden van de pediater hebben we Eucerin Aquaphor huidherstellende zalf gebruikt. Deze zalf werkte heel goed. Op dit moment brengt ze nog steeds een keer per dag de zalf aan en ze heeft geen droge lippen meer gehad.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik heb die lippenbalsem op dit moment ook in mijn handtas steken.

      Verwijderen
  2. Dat klinkt alsof het goede producten zijn! Ik vind Eucerin een fijn merk, dus ik ga zeker wat van je getipte producten gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten