Yankee Candle | Advent Calendar Wreath

 

Naast beautyproducten ben ik ook gek op geurkaarsen. In de herfst en de winter is er wel altijd een kaarsje aan het branden bij ons thuis. Ik besloot om dit jaar eens een adventskalender van één van mijn favoriete kaarsenmerken Yankee Candle te bestellen. Vandaag laat ik jullie deze prachtige kalender zien.

De Advent Calendar Wreath bevat 24 theelichtjes met kerstgeurtjes en een glazen theelichthoudertje. Een kaarsje voor elke dag tot kerst.
Een kleine spoiler! De geuren van de theelichtjes zijn Twinkling Lights Tealight, Tree Farm Festival Tealight, Letters To Santa Tealight, Christmas Eve Cocoa Tealight, Candlelit Cabin Tealight, Snowflake Cookie Tealight, Angel's Wings Tealight en Christmas Cookie Tealight. Ik ben alvast heel benieuwd naar al deze geuren.

Deze kalender is niet alleen leuk voor jezelf maar ook om cadeau te geven.

Ik kocht de Advent Calendar Wreath op de website Beauty and Bobs. De kalender kost €34,95.

Benieuwd naar de unboxing? Volg mij dan zeker op Instagram want daar ga ik dagelijks in de Stories tonen wat er die dag in steekt.

Kopen jullie ook elk jaar een adventskalender?

Reacties

  1. Leuk hè, zo'n adventskalender met geurkaarsen. Ik kan ook echt genieten van die lekkere geuren in huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat ziet er uit als een heerlijk geurende advent kalender

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten