Shoplog | Bath & Body Works Christmas

 

Onlangs kon je hier een mini-shoplog zien van enkele producten uit de herfstcollectie van Bath & Body Works. Toen was er niet zoveel maar nu kwam de kerstcollectie uit en mijn zus en ik besloten om een bestelling te plaatsen. Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Lees dan snel verder.

3-Wick Candles Scented Candles

De 3-Wick Candles Scented Candles zijn grote geurkaarsen die tot wel 45u branden. Ze zijn gemaakt met natuurlijke essentiële oliën en gelijkmatig smeltend sojawasmix. Zelf als ze niet branden ruiken ze heerlijk. De kaarsen worden geleverd met een decoratief deksel. De 3-Wick Candles Scented Candles kosten € 27,90.


Gingerbread Marshmallow

Gingerbread Marshmallow heeft een zoete, romige geur van gingerbread spice, eggnog, spiced rum, vanille glazuur, bruine suikerkristallen met essentiële oliën.

Sugared Snickerdoodle

De Sugared Snickerdoodle kaars bevat een geur van warme specerijen, romige vanille, gesuikerde muskus met essentiële oliën. Een zoete geur van heerlijke koekjes.

Tis the Season

Naast de 2 zoete kaarsen ben ik ook voor een fruitig en kruidige kaars gegaan geïnspireerd door de geuren van het seizoen. Deze bevat de geur van rode appel, zoete kaneel en cederhout.

Gentle Foaming Hand Soap

De Gentle Foaming Hand Soaps van Bath & Body Works zijn echt heerlijk. Iedereen hier in huis gebruikt ze graag. Dit zijn schuimende handzepen met verzachtende aloë, natuurlijke essentiële oliën, hydraterend shea-extract en voedende vitamine E. De Gentle Foaming Hand Soaps kosten € 8,90.


Iced Cinnamon Rolls

De Iced Cinnamon Rolls heeft de geur van een zoet, ontbijt mengsel van warme kaneelbroodjes, verse sinaasappel en suikerglazuur.

Winter Candy Apple

Winter Candy Apple is een vrolijk bessenmengsel van rode appel, winterroos bloemblaadjes en gekonfijte sinaasappel.

PocketBac Cleansing Hand Gel

Nog een heel gekend product van Bath & Body Works zijn de PocketBac Cleansing Hand Gels. Deze leuke mini handgels hebben een huidverzachtende formule die ziektekiemen bestrijden en je handen ook nog eens schoon maken. Ze kosten € 2,90 per stuk.


Frosted Coconut Snowball

De Frosted Coconut Snowball bevat een eiland-ontmoet-iglo mix van romige kokosnoot, opgeklopte vanille en suikerkristallen.

Twisted Peppermint

Twisted Peppermint is een winterse mix van koele pepermunt, gesuikerde sneeuw en aromatische balsem.


Toen de kerstcollectie online kwam waren er ook nog eens veel aanbiedingen. Mooi meegenomen dus. Zo waren de XL Kaarsen 2 voor € 39, de handgels 5 voor € 10 en de Schuimende handzeep €4,90 ipv € 8,90.

Hebben jullie al eens geshopt bij Bath & Body Works?

Reacties

  1. Wat een heerlijke producten allemaal! Ik ben vooral benieuwd naar de geurkaarsen (zo mooi!) en handgels. Heel fijn dat je de kaarsen ook ruikt als ze niet branden. In welke webshop bestel jij Bath & Body Works producten?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. in hun Nederlandse webshop maar eerlijk gezegd is er altijd amper voorraad. heel jammer

      Verwijderen
  2. Ik ken die winkel alleen van naam, maar ga toch eens kijken op hun site want die kaarsjes spreken mij enorm aan

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten