Rainpharma | Moisturising Lip Guard


Tijdens de koudere maanden heb ik vaak last van droge of beschadigde lippen. Ik heb dan ook altijd een lipproduct bij de handen om dit tegen te gaan. In de Jungle Beauty Adventure box van Rainpharma die je in augustus bij Goed Gevoel magazine kreeg zat de Moisturising Lip Guard en die komt nu zeker van pas. Benieuwd of deze bevallen is? Lees dan snel verder.


De huid van onze lippen bevat geen talg- en zweetklieren waardoor de lippen gemakkelijker uitdrogen, zeker wanneer het koud is. De Moisturising Lip Guard beschermt de gevoelige huid van je lippen. Deze lipverzorging met een 100% plantaardige formule op basis van zuivere oliën en boters zorgt voor een beschermend en verzachtend laagje. De Lip Guard zorgt ervoor dat je lippen weer mooi en zijdezacht aanvoelen. Het aroma van sinaasappel is een leuk extraatje.

Ingrediënten:
Ricinus Communis Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Rhus Verniciflua Peel Cera, Butyrospermum Parkii Butter, Mangifera Indica Seed Butter, Helianthus Annuus Seed Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Citrus Aurantium Dulcis Oil, Euphorbia Cerifera Cera, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Vanilla Planifolia Fruit Oil, Tocopherol, Ascorbyl Palmitate, Limonene*. (* From natural essential oils)

Hoe te gebruiken?

Breng royaal van de lipbalsem aan en regelmatig herhalen.


De lippenbalsem heeft een wat dikkere structuur en smeert toch gemakkelijk uit. Omdat het wat vettiger aanvoelt voelen mijn lippen direct veel zachter en gehydrateerd aan. De tubeverpakking maakt het heel hygiënisch en gemakkelijk om mee te nemen in je handtas. De sinaasappelgeur vind ik wel een leuke extra.

De Moisturising Lip Guard kost €12.95 voor een tube van 15 ml. De tube op de foto’s bevat 10 ml.

Welke lipproducten gebruiken jullie om je lippen te verzorgen?

Reacties

  1. Ik kan in deze tijd van het jaar echt niet zonder! De sinaasappelgeur vind ik denk ik wel minder lekker.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ik gebruik eigenlijk niks...zou het wel eens moeten doen, want soms heb ik inderdaad schrale lippen, maar ik vergeet het altijd

    BeantwoordenVerwijderen
  3. In de winter heb ik echt iets nodig voor mijn lippen en ik gebruik eigenlijk altijd iets als vaseline. Niet echt iets met een smaakje o.i.d., maar ik vind het wel fijn als het wat dikkere structuur heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik regelmatig Labello, ik heb erg snel last van droge lippen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. O ja, die tijd is weer aangebroken. Smeer me ook altijd een ongeluk en de lip prodocten vliegen erdoor heen. Hier wel meestal gewoon een standaard potje/stickje labello

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik gebruik er niets voor, mijn zoon kan daarentegen geen winter door zonder Labello.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten