Lush | Frozen Bubble Bar

 

De laatste tijd kon je hier regelmatig reviews voorbij zien komen van bubble bars van Lush. Vandaag heb ik er nog een leuke voor jullie, namelijk de Frozen Bubble Bar.

Wanneer je de naam van deze bubble bar ziet moet je ongetwijfeld aan Let it go denken, althans ik toch. Laat deze stervormige bubble bar nu net een kalmerend effect hebben. Dus laat je bad maar vol lopen en let it all gooooo.


De Frozen Bubble Bar bevat een mix van verkoelende en kalmerende ingrediënten. Fijn Zeezout (Maris sal) is rijk aan mineralen en verzacht en exfolieert de huid. Groene muntolie is verfrissend, werkt stimulerend en maakt de geest helder. Maïszetmeel heeft een zachte textuur en verzacht de huid. De bar is gemaakt met plasticvrije glitters die de waterwegen niet beschadigen.

Ingrediënten:
Natrium Carbonaat, Wijnsteenzuur (Potassium bitartrate), Natrium Laureth Sulfaat, Glycerine, Laurylbetaïne, Muntolie, Titanium Dioxide, Fijn Zeezout (Maris sal), Maïszetmeel, Calcium Natrium Borosilicaat, Synthetische Fluorflogopiet, Tinoxide, *Benzyl Alcohol, *Limonene, Parfum, Kleurstof 42090:2, Kleurstof 77007 (* Komt van nature voor in etherische olie).


Hoe te gebruiken?
Hou de bubble bar onder stromend water of ga ermee door het water en geniet van de glitterbubbels. Na gebruik bewaar je deze best op een koele, droge plaats. Ik bewaar mijn bubble bars in een glazen snoepbokaal.

In het begin was de bubble bar blauw maar ik had deze een tijdje laten liggen en intussen was deze roze/paars geworden. De bubble bar geeft heel wat schuim en het water heeft een roze/paarse kleur met glitters. De zoete geur was heel subtiel, heerlijk.

De Frozen Bubble Bar kost € 6,50.

Is deze bubble bar iets voor jullie?

Reacties

  1. Ik heb nog even getwijfeld om deze bubble bar in mijn winkelmandje te leggen, maar heb hem uiteindelijk verwijderd omdat ik al veel producten had staan. Nu heb ik toch een beetje spijt, haha. Ik heb trouwens ook al meegemaakt dat die Lush bubble bars / bath bombs verkleuren. Jammer dat dit toch gebeurt, ook al worden ze koel en droog bewaard.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lush, ja die maken mooie, fijne dingen! Deze ster is ook weer super. Rennen naar de winkel met Black Friday :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten