Florena Fermented Skincare | Cleansing Bar

 

Een tijdje geleden kon je hier een review lezen over enkele producten van het nieuwe huidverzorgingsmerk Florena Fermented Skincare. Ik vond het hele fijne producten om te gebruiken en vandaag laat ik nog een product van dit merk zien, namelijk de Cleansing Bar. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder?


De Cleansing Bar is een gezichtsreinigingsbar die de huid grondig en voorzichtig reinigt, en vuil en onzuiverheden verwijdert voor een zacht en verfrist huidgevoel. De cleansing bar is voor 100% samengesteld op basis van producten van natuurlijke oorsprong. Gefermenteerde jasmijn staat bekend om zijn vermogen om een zacht en glad huidgevoel te geven. Gefermenteerde engelwortel olie werkt dan weer zuiverend.

De geur werd ontwikkeld in samenwerking met deskundige parfumeurs, om de huid te omhullen in een exclusieve zintuiglijke ervaring. 

Ingrediënten:
Sodium Coco-Sulfate, Sodium Cocoyl Glutamate, Distarch Phosphate, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Palm Glycerides, Aqua, Glycer Yl Stearate, Citric Acid, Pseudozyma Epicola/Apricot Kernel Oil/Olive Fruit Oil/Sunflower Seed Oil/Sweet Almond Oil/Angelica Gigas Root Extract Ferment Extract Filtrate, Jasminum Officinale Flower Extract, Lactobacillus Ferment, Jasminum Officinale Flower, Glycerin, Butylene Glycol, Sodium Sulfate, Sodium Citrate, Phytic Acid, Sodium Hydroxide, Linalool, Citronellol, Geraniol, Limonene, Parfum.

Hoe te gebruiken?
Maak je gezicht vochtig en masseer met de bar om zo schuim te creëren en je huid te reinigen. Daarna je gezicht goed afspoelen met lauw water.


De cleansing bar heeft een subtiele geur, ietwat citrusachtig vond ik zelf. Ik heb de bar vochtig gemaakt en dan laten schuimen in mijn handen omdat ik dat fijner vond dan met de bar over mijn gezicht te gaan. Dat lijkt mij ook veel hygiënischer. Mijn huid voelde erna heel schoon aan. Ik had geen trekkerig gevoel of dat mijn huid droog aanvoelde wat ik al een heel groot voordeel vind. Ik vond het een hele fijne bar om te gebruiken.

De gezichtsreinigingsbar is geschikt is voor alle huidtypen, zelfs de gevoelige huid.

De Cleansing Bar kost € 8,99 en is te koop bij o.a. Kruidvat,…

Kenden jullie Florena Fermented Skincare al?

Reacties

  1. Ik ken het merk niet, maar het lijkt me een handige manier om je gezicht zo schoon te maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. bars in plaats van tubes: dat is altijd een goed idee, ik ben druk bezig het plastik uit de badkamer te krijgen! Nu gebruik ik nooit cleansing producten omdat ik nooit makeup gebruik. Maar dit klinkt wel erg lekker: ik ben dol op jasmijn

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Nee, ik had hier nog niet eerder van gehoord. Maar hij ziet er prachtig uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Klinkt goed. Ben al een tijdje nieuwsgierig naar dit merk, maar nog niks van geprobeerd.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dit lijkt me een fijne bar. Als mijn huidige gezichtsverzorging op is, ga ik voor deze kijken

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik gebruik regelmatig bars ik vind deze super fijn! Maar deze kende ik nog niet

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten