Lush | Halloween 2021


Toen de Halloween collectie van Lush uit kwam besloot ik meteen enkele van de producten te bestellen. Ik kreeg hulp van mijn zoontje Rui die ook zo gek is op hun producten. Benieuwd wat wij allemaal bestelden? Lees dan snel verder.


Monster Octopus Shower Jelly

Voor de Monster Octopus Shower Jelly liet Lush zich inspireren op de Kraken, een enorme inktvis uit de Scandinavische folklore die schepen op zee aanvalt. De rode octopus bevat zwarte bessen, vanille en sinaasappel en heeft de geur van zoete passievrucht.


De rode octopus bevat carrageenextract om te huid te verzachten, verse passievruchtinfusie reinigt de huid en zoete wilde sinaasappelolie zorgt voor een zoete geur. Daarnaast bevat deze nog absolue van vanille en zwarte bes.

Hoe te gebruiken?
Je gebruikt deze shower jelly rechtstreeks op de huid of je schuimt een stukje op in je hand of douchepuff.

De Monster Octopus Shower Jelly kost € 9.00.

Alien Bubble Bar

De Alien Bubble Bar is zoals de naam al doet vermoeden een groen aliengezicht. De bubble bar bevat maïszetmeel wat de huid verzacht, bergamotolie en litsea cubeba-olie zorgen voor een citrusachtige geur.


Hoe te gebruiken?
Je gebruikt deze bubble bar door er een stuk van te verkruimelen onder een lopende kraan voor een neongroen bad vol bubbels met een citrusgeur.

De Alien Bubble Bar kost €6.50.

Screamo Bubble Bar

Voor de Screamo Bubble Bar inspireerde Lush zich op het beroemde schilderij The Scream van Edvard Munch. Deze bellenblazer bellenblazer is gemaakt met een mix van huidverzachtende maïszetmeel, samen met ylang-ylang- en amandelolie om het een zoete en sappige kersengeur te geven.


Hoe te gebruiken?
Hou deze bubble bar onder stromend water voor een zalig schuimbad of blaas er bubbles mee. Daarna kan je deze gewoon opzij leggen voor een volgend bad.

De Screamo Bubble Bar kost €9.95.

Ghostie Bathbomb

De Ghostie Bathbomb is een spookje dat voor een prachtig kleurenspel in het water zorgt. Citroengras-, citroen- en limoenoliën zorgen voor een frisse citrusgeur, terwijl knallende snoepjes Ghostie helpen over het water te vliegen zo een spoor van kleuren achter te laten.


Hoe te gebruiken?
Laat de bath bomb in het water vallen en geniet van allerlei kleurtjes en een knetterend geluid.

De Ghostie Bathbomb kost €6.00.

Punkin Pumpkin Bathbomb

De Punkin Pumpkin Bathbomb is een griezelige pompoentje wat heel war rustgevende ingrediënten bevat zoals kaneel, pompoenpoeder en limoenolie. Pompoenpoeder verzacht de huid. Kaneelbladolie is pittig en heeft een warme geur. Citrusoliën zorgen dan weer voor een frisse geur.


Hoe te gebruiken?
Gooi de bathbomb in een lekker warm bad en geniet van een explosie aan geur en kleur.

De Punkin Pumpkin Bathbomb kost €6.00.

Vinden jullie deze collectie ook zo leuk? Welk product spreekt jou het meeste aan?

Reacties

  1. Ik heb niet zoveel met Halloween, maar deze badproducten zien er wel superleuk uit. Ik kan me voorstellen dat Rui heel enthousiast was.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het versieren en zo vind ik wel leuk maar griezelfilms zijn niet aan mij besteed.

      Verwijderen

Een reactie posten