Kruidvat | Intensive Boost Hair Mask

 

Mijn haar heeft nood aan extra verzorging en daarvoor gebruik ik wekelijks een haarmasker. Bij mijn laatste bezoek aan Kruidvat viel mijn oog op het Intensive Boost Hair Mask van Kruidvat zelf. Ik besloot om dit masker eens uit te proberen en vandaag laat ik jullie mijn bevindingen hierover zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Het Intensive Boost Hair Mask verzorgt je haar intensief zonder het te verzwaren. Het haarmasker bevat een rijke formule met amandelolie, melkproteïne en cacaoboter die droog en beschadigd haar herstelt vanaf de kern. Je haar zal weer zacht en soepel aanvoelen.

Ingredi├źnten:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Coco-Caprylate, Behentrimonium Chloride, Hydrolyzed Milk Protein, Cocos Nucifera Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Laurdimonium Hydroxypropyl Hydrolyzed Wheat Protein, Panthenol, Theobroma Cacao Seed Butter, Stearamidopropyl Dimethylamine, Isopropyl Alcohol, Citric Acid, Parfum, Linalool, Benzyl Salicylate, Benzyl Alcohol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate,Tocopherol.


Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op vochtig, gewassen haar. Laat 3 tot 5 minuten inwerken en spoel daarna goed uit. Voor gemakkelijke doorkambaarheid van het haar kan je het masker ook inmasseren in handdoekdroog haar zonder het daarna uit te spoelen.


Het masker is heel gemakkelijk in gebruik. De verpakking open scheuren en het product op je haar aanbrengen. Ikzelf heb lang haar en voor mijn haar zat er zeker voldoende product in de verpakking. Na 5 minuutjes heb ik mijn haar goed uitgespoeld. Mijn haar voelde zacht aan en was ook gemakkelijk doorkambaar. Ik vond het een heel fijn masker om te gebruiken en zou het zeker nog opnieuw kopen. Van mij mogen ze dit zelfs uitbrengen in een grotere verpakking zodat je het masker meerdere keren kan gebruiken.

Het Intensive Boost Hair Mask kost € 0,99 en is te koop bij Kruidvat.

Gebruiken jullie soms een haarmasker?

Reacties

 1. Dit haarmasker klinkt heel fijn, zeker voor die prijs. Jammer dat ze bij Kruidvat geen full size verpakkingen hebben van zulke producten. Tijdens mijn volgende Kruidvat bezoek, ga ik sowieso eens kijken naar dit maskertje!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik vind dat ook wel. Deze verpakkingen zijn handig om het masker eens te testen en dan zouden ze een grote verpakking ervan moeten maken

   Verwijderen
 2. Ik zal deze niet kopen, alhoewel het wel goedkoop is. Het inwerken duurt me veel te lang. Ik gebruik soms een minuut masker echt ideaal! Heb onlangs een heel duur haarmasker gekocht en is mij ook niet bevallen. Jammer. Gebruik het wel vaak voor mijn haar, geeft je haar echt een boost!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. ik gebruik het vooral als ik in bad ga dan maakt de langere inwerktijd niet zoveel uit vind ik.

   Verwijderen

Een reactie posten