Shoplog | Eindhoven

 

Vorige zaterdag ging ik samen met mijn zus een dagje shoppen in Eindhoven. Ik kocht allerlei spulletjes bij Primark, TKMaxx, De Bijenkorf en Action. Vandaag laat ik jullie mijn aankoopjes van ons shoppinguitje zien. Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Lees dan snel verder.

Bij Primark kocht ik een kaars in de vorm van een pompoen (€ 2,50). Op de beautyafdeling kocht ik een Body Buff Scrub (€ 2,00). Deze kocht ik al eerder en lijkt qua geur erg op de scrub van Sol de Janeiro. Daarnaast kocht ik nog een blouse (€9,00), mantel voor mezelf (€25,00) en een joggingbroekje voor mijn zoontje (€ 6,00).


Bij TKMaxx liet ik mij wat gaan en kocht ik heel wat leuke spulletjes. Op de beautyafdeling kocht ik een pakketje met 5 Honey Moisture Foots Masks van Esfolio (€7,99), Garden Fresh Mint + Eucalyptus Crush Relaxing Bath Salts (€6,99 voor 1 kg), het Exfoliating Green Apple Foot Peel van OhK! (€4,99) en Marvis Tandpasta (€2,99). Ook vond ik er iets wat ik al heel vaak op Instagram voorbij zag komen en nog nooit tegengekomen was: make-upkwastenhouders van Rae Dunn (€4,99 voor de kleine en €5,99 voor de grote). Bij de seizoensproducten vond ik 2 heerlijke kaarsen met herfstgeuren (€3,99 en € 9,99) en Halloweenservetten (€1,99). Bij de stationary vond ik een leuke set van Rae Dunn voor mijn schrijfgerei (€17,99). Bij de foodafdeling spotte ik dinosauruspasta en natuurlijk moest dit mee voor mijn zoontje (€1,99/per pakje).


Daarna gingen we lekker lunchen bij Dadawan.


Bij de Bijenkorf kocht ik een leuke mok met een schoteltje van Blond Amsterdam. Helemaal in het hot coco thema. Ik ben fan van de leuke spullen van Blond en heb dan ook al verschillende mokken van het merk. Ik betaalde voor het setje € 14,95.



We besloten nog iets lekkers te gaan eten en gingen voor een stuk tiramisutaart bij Loqma.


Als laatste gingen we ook nog eens langs Action en daar kocht ik vooral seizoensproducten. Een kerstfiguurtje met boompje (€ 1,29), kerstfiguren voor in de kerstboom(€ 0,92/stuk), herfstservetten (€ 0,99), luxe paperblock (€ 1,64), DIY Card Making (€0,99). Ik kocht er ook een oogmasker van Garnier (€0,99).


Zoals jullie kunnen zien was het toch een geslaagde dag.

Zijn jullie al eens in Eindhoven geweest? Zo ja welke zijn jullie favoriete winkels?

Reacties

  1. Leuk shopdagje! Je hebt veel leuke dingen gekocht. De spullen van Blond Amsterdam vind ik ook leuk. Word je meteen vrolijk van! Bij de TKMaxx ben ik nog nooit geweest.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hmm die lunch ziet er heerlijk uit! En wat heb je ontzettend leuke spulletjes gekocht ik ben gek op Halloween.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Klinkt als een heel leuk dagje in Eindhoven. Vooral waxinelichtjes vind ik altijd leuk om te kopen. In die leuke potjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. TK Maxx heb ik nu al zoveel over gehoord. Daar moet ik toch ook maar eens een keer gaan shoppen met mijn meiden!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oké, ik ben om: Eindhoven here I come ... Het is ook maar een uurtje rijden, dus dat valt ook wel mee. Bedankt voor de leuke adresjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuke dingen heb je gekocht in Eindhoven! Ik denk eigenlijk niet zo gauw aan Eindhoven als een winkelstad merk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke spulletjes heb je gekocht. De mok zou mijn dochter fantastisch vinden. Zij heeft er een met thema oranje.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Zo te zien ben je goed geslaagd! Bij TKMaxx koop ik vaak tassen. Met make up heb ik nooit veel geluk

    BeantwoordenVerwijderen
  9. shoppen! gewoon lekker door de stad slenteren en leuke dingetjes kopen: dat zou ik gewoon weer eens moeten doen

    BeantwoordenVerwijderen
  10. zo jij bent lekker losgegaan zeg...en dat taartje. omg meteen trek

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Erg leuk, en lekker ook! Ik kom eigenlijk nooit aan die kant van het land, wellicht toch maar eens doen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  12. oooh die hot choco mok van blond amsterdam vind ik echt prachtig! Ik vind Eindhoven ook echt een leuke stad om te gaan winkelen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten