Nivea | Sun Mineral UV Protection Antioxidant & Bio Aloe Vera SPF50+

 

Onlangs kon je hier een review lezen over de Sun Kids Mineral UV Protection Bio Aloe Vera SPF50+ van Nivea. Vandaag laat ik jullie de Sun Mineral UV Protection Antioxidant & Bio Aloe Vera SPF50+ zien. Ik heb deze gelukkig kunnen testen op vakantie in Portugal want buiten de enkele dagen vorige week had je de laatste tijd niet echt een zonnecrème nodig. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder.


De Sun Mineral UV Protection Antioxidant & Bio Aloe Vera SPF50+ is een zonnecrème met 100% minerale UV-filters die speciaal ontwikkeld is voor de gevoelige gezichtshuid. Minerale uv-filters creëren een beschermend laagje op de huidoppervlak, waardoor ze na gebruik een licht, wit laagje achterlaten. Dit laagje zorgt ervoor dat zonnestralen weerkaatst worden.

De formule op basis van antioxidanten en biologische aloë vera beschermt de huid effectief tegen zonnebrand, huidbeschadiging en vroegtijdige veroudering van de huid. De crème is waterbestendig, gemakkelijk uit te smeren, niet vet en verstopt de poriën niet. Door het matterende effect is de zonnecrème geschikt voor dagelijks gebruik.

Ingrediënten:
Aqua, Zinc Oxide (nano), Isopropyl Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Ether, Titanium Dioxide (nano), Alcohol Denat., Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Glycerin, Ubiquinone, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Tocopherol, Triethoxycaprylylsilane, Silica, Magnesium Sulfate, Hydroxyacetophenone, Ethylhexylglycerin, Dimethicone.

Hoe te gebruiken?

Breng een royale hoeveelheid van de zonnebescherming aan voor het zonnen. Opnieuw aanbrengen na het zwemmen, transpireren of afdrogen zodat de bescherming zijn werk kan blijven doen. Laat het product wel intrekken om vlekken op kleding te voorkomen.


De zonnecrème smeert gemakkelijk uit. Alleen vind ik het niet zo fijn dat het een witte laag achterlaat. Ik heb minder product gebruikt en goed uitgesmeerd om dit wat te voorkomen. Voor de rest doet de crème goed zijn werk en voelt niet vettig of plakkerig aan.

Deze zonnecrème respecteert de oceaan en bevat geen octinoxate, oxybenzone of octocrylene uv-filters. De formule is vegan en bevat geen dierlijke ingrediënten.

De Sun Mineral UV Protection Antioxidant & Bio Aloe Vera SPF50+ kost € 14,49.

Welke zonnebescherming gebruiken jullie?

Reacties