Nivea | Sun Kids Protect & Play Spray SPF50+

 

Wanneer de zon schijnt is het heel belangrijk om je goed in te smeren met zonnecrème, zeker de allerkleinsten. Rui mocht de Sun Kids Protect & Play Spray SPF50+ van Nivea uitproberen en vandaag vertellen we jullie hier meer over.


De Sun Kids Protect & Play Spray SPF50+ is een verzorgende formule voor de gevoelige kinderhuid die onmiddellijk helpt om huidirritatie door de zon te verminderen, huidbarrières beschermt en langdurige hydratatie biedt. Daarnaast is de zonnecrème extra water resistent.

Ingrediënten:
Aqua, Homosalate, Glycerin, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Ethylhexyl Triazone, Dibutyl Adipate, Copernicia Cerifera Cera, Panthenol, Sodium Phenylbenzimidazole Sulfonate, Vp/Hexadecene Copolymer, Tocopheryl Acetate, Microcrystalline Cellulose, Sucrose Polystearate, Sodium Stearoyl Glutamate, Hydrogenated Polyisobutene, Cellulose Gum, Xanthan Gum, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Tetrasodium Iminodisuccinate, Trisodium Edta, Sodium Chloride, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Coumarin, Parfum.

Hoe te gebruiken?
Voordat je de crème aanbrengt moet je goed schudden met de flacon. Daarna rijkelijk aanbrengen voordat je kind in de zon gaat. Regelmatig opnieuw aanbrengen, vooral na het zwemmen, afdrogen en sterk transpireren. Laat het product intrekken voordat je er kleding over aan trekt, dit om vlekken te voorkomen. Voor kleine kinderen is het aangeraden om niet te lang in de zon te blijven. Zelf doe ik mijn zoontje altijd een speciaal shirtje tegen de zon aan wanneer we naar het strand gaan.



De spray is handig in gebruik en zorgt ervoor dat je het product goed kan verdelen. De zonnecrème is gemakkelijk uit te smeren, trekt snel in en plakt niet. Net als bij de andere zonneproducten van Nivea die ik in het verleden al gebruikt heb voor Rui ben ik ook over deze spray heel tevreden.

De Sun Kids Protect & Play Spray SPF50+ bevat 300 ml en kost ongeveer € 20,00.

Welke zonneproducten gebruiken jullie?

Reacties

  1. Deze spray klinkt heel goed. Ik gebruik bijna altijd de NIVEA rollers. Afgelopen week heb ik er nog twee gekocht, er was 1+1 gratis bij Kruidvat.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Niet alleen goed voor kinderen maar paardenneuzen die snel verbranden doen het hier ook goed op. Alleen moet ik dan wel de normale smeerfles pakken. Want als ik met zo'n spuitfles aan kom zetten rent ie weg hihi. Een UV-werend shirt al dan niet met lange mouwen is overigens ook een aanrader. Zeker bij kinderen. Zelf draag ik ze ook graag als ik op het water te vinden ben. Ik vind zonnebrand zelf nooit zo fijn. Hoe lang ik het ook in laat trekken het blijft altijd vlekken geven.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Gebruik je gewone zonnecrème bij een paard? dat wist ik totaal niet. Ja mijn zoontje heeft ook altijd een uv-werkend shirtje aan wanneer we naar het strand gaan

      Verwijderen
  3. Klinkt goed! Ik neem altijd hoge factors en waterproof. Dank je wel voor de review. PS ooit heb ik zelf eens die van de Lidl geprobeerd voor nog geen 5 euro. Ging prima, wel vaker smeren, maar dat moeten we allemaal, toch?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hebben we ook al gebruikt en is indd een aanrader voor die prijs

      Verwijderen
  4. Ik gebruik altijd Skinnies zonbescherming. Factor 50 voor mijn gezicht, factor 30 voor de rets van mij lichaam

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik gebruik graag Biodermal en vroeger voor het gezin was ook Nivea favoriet.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ga meestal voor of het eigen merk van Kruidvat of Nivea en dan vaak factor 30, want bij een lagere factor verbrand ik toch nog wel en dat vind ik voor mijn huid niet gezond.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik gebruik ook altijd de zonneproducten van Kruidvat voor mezelf

      Verwijderen
  7. Nostalgie! Zonnebrandproducten van Nivea. Zelf gebruik ik spf van Vichy.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik gebruik meestal Nivea waterproof voor volwassenen en dan de spray die vind ik erg fijn! Goed smeren is voor mij heel belangrijk want ik heb huidkanker gehad.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten