Florena Fermented Skincare | Nourishing Day & Night Cream, Radiance Face Oil & 24h Hydrating Mask


De laatste tijd kwam ik steeds vaker het nieuwe skincare merk Florena Fermented Skincare tegen. Ik mocht enkele van hun producten uittesten en vandaag vertel ik jullie hier meer over. Benieuwd? Lees dan snel verder.

Florena Fermented Skincare gebruikt in al haar producten ingrediënten die zijn ontstaan door fermentatie, een uniek natuurlijk proces waarbij de ingrediënten worden getransformeerd. Hierdoor worden natuurlijke ingrediënten krachtiger. De formules bevatten gefermenteerde bloemen en kostbare gefermenteerde oliën, met een hogere concentratie vrije vetzuren, waaronder Omega 6 en Omega 9, kostbare voedingsstoffen voor de huid. Deze skincare formules hebben de kracht om vrije radicalen te bestrijden en laten je huid er weer gezonder uitzien.


Nourishing Day & Night Cream

De Hydraterende Dag- & Nachtcrème zorgt voor een gladde en zacht aanvoelende huid, die 24 uur lang gehydrateerd wordt. De crème bevat gefermenteerde olijfolie, die 10 keer zoveel essentiële vrije vetzuren bevat als niet-gefermenteerde olijfolie. Daarnaast bevat de crème ook gefermenteerde camelliabloem die bekend staat om zijn hydraterende eigenschappen. 99,47% van de ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong.


Ingrediënten:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Dicaprylyl Ether, Alcohol Denat., Hydrogenated Vegetable Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Polyglyceryl-2 Stearate, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Lactobacillus Ferment, Pseudozyma Epicola/Olive Fruit Oil Ferment Filtrate, Stearyl Alcohol, Tapioca Starch, Lactobacillus/Portulaca Oleracea Ferment Extract, Tocopherol, Hydrogenated Olive Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Palm Glycerides, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Microcrystalline Cellulose, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Methyl Benzoate, Linalool, Citral, Benzyl Salicylate, Limonene, Citronellol, Eugenol, Parfum

Hoe te gebruiken?

Breng de crème dagelijks aan op een gereinigde huid. Masseer de crème met kleine cirkelvormige bewegingen van het midden naar buiten toe, om de kracht van de crème te combineren met de beweging van je vingertoppen. Je mag dit product ook op je hals en decolleté aanbrengen.

De Hydraterende Dag- & Nachtcrème kost € 15,99 voor 50 ml.

Radiance Face Oil

De Radiance Gezichtsolie is ontwikkeld voor een zachte, gladde huid die straalt. De olie bevat bloemen van Roze Helichrysum die bekend staat om zijn krachtige antioxiderende eigenschappen. Gefermenteerde saffloer olie heeft zowel voedende en hydraterende eigenschappen. 99,94% van het totaal is van natuurlijke oorsprong.


Ingrediënten:
Caprylic/Capric Triglyceride, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Dicaprylyl Ether,
Persea Gratissima Oil, Pseudozyma Epicola/Safflower Seed Oil Ferment Extract Filtrate, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Pseudozyma Epicola/Apricot Kernel Oil/Olive Fruit Oil/Sweet Almond Oil/Sunflower Seed Oil/Licorice Root Extract Ferment Extract Filtrate, Helianthus Annuus Seed Oil, Xerochrysum Bracteatum Flower, Dicaprylyl Carbonate, Tocopherol, Methyl Benzoate, Linalool, Citral, Benzyl Salicylate, Limonene, Citronellol, Eugenol, Parfum

Hoe te gebruiken?
Breng elke dag 1-3 druppels aan op een gereinigde huid van je gezicht, nek en decolleté, afhankelijk van de behoeften van je huid. Masseer de olie met cirkelvormige bewegingen, van het midden naar buiten toe, om de kracht van de olie te combineren met de beweging van je vingertoppen. Je kan de olie ook mengen met je gezichtscrème of een gezichtsmasker.

De Radiance Gezichtsolie kost € 24,99 voor 30 ml.

24h Hydrating Mask

Het 24u Hydraterende Gezichtsmasker geeft de huid een hydratatieboost gedurende 24 u en maakt de huid weer glad en zacht. Het masker bevat gefermenteerde Camelia die bekend staat om zijn hydraterende eigenschappen. Hun gefermenteerde olijfolie bevat minstens 10 keer meer essentiële vrije vetzuren als niet-gefermenteerde olijfolie. 99,47% van het totaal is van natuurlijke oorsprong.


Ingrediënten:
Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Coco-Caprylate/Caprate, Polyglyceryl-2 Stearate, Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Hydrogenated Olive Oil, Behenyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Lactobacillus Ferment, Microcrystalline Cellulose, Pseudozyma Epicola/Olive Fruit Oil Ferment Filtrate, Stearyl Alcohol, Lactobacillus/Camellia Sinensis Leaf/Clover Flower/Cocoa Flower Ferment Filtrate, Olea Europaea Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil, Passiflora Edulis Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Olea Europaea Oil Unsaponifiables, Hydrogenated Palm Glycerides, Tocopherol, Glyceryl Caprylate, Glyceryl Undecylenate, Xanthan Gum, Cellulose Gum, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Benzyl Alcohol, Methyl Benzoate, Linalool, Citral, Benzyl Salicylate, Limonene, Citronellol, Eugenol, Parfum

Hoe te gebruiken?
Breng een royale hoeveelheid product aan op een gereinigde huid en vermijd het gebied rond de ogen en lippen. Laat 5 minuten intrekken en verwijder eventuele resten met een wattenschijfje. Je mag het masker één à twee keer per week gebruiken.

Het 24u Hydraterende Gezichtsmasker kost € 3,99.


Omdat ik het niet zo fijn vind om een olie op mijn gezicht te gebruiken heb ik deze dagelijks gemengd met de gezichtscrème. De crème heeft een lichte textuur, smeert gemakkelijk open en trekt snel in zelfs met de olie ertussen gemengd. Mijn huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Het masker is gemakkelijk aan te brengen en lijkt wel een dikke crème dit toch mooi op zijn plaats blijft zitten. Soms kan het een geknoei zijn om zo’n masker aan te brengen en dan druipt het van je gezicht. Hier is dit totaal niet het geval. Het masker voelde ook heel aangenaam aan op de huid. Ook het verwijderen verliep zonder problemen. Mijn huid voelde erna heel zacht aan. De combinatie van al deze producten zorgt ervoor dat mijn huid er goed uitziet en aanvoelt. Ik ben heel tevreden over deze producten en ben heel benieuwd naar de rest van de producten van dit merk.

De geur van de producten van dit merk is 100% van natuurlijke oorsprong en ontwikkeld in samenwerking met deskundige parfumeurs om je huid te omhullen in een exclusieve zintuiglijke ervaring. De producten zijn COSMOS NATURAL gecertificeerd door Ecocert Greenlife volgens de COSMOS standaarden en bevatten geen ingrediënten van dierlijke oorsprong.

De producten van Florena zijn geschikt voor alle huidtypes, zelfs de gevoelige huidjes.

Je kan de producten van Florena terugvinden bij de drogist.

Kenden jullie Florena Fermented Skincare al?

Reacties

  1. Ik vind het masker heel fijn. Verder heb ik nog geen producten van dit merk getest. Ik ben nu wel benieuwd naar de dag- en nachtcreme. Ik gebruik ook niet graag een olie op mijn gezicht. Goed idee om dit te mengen met een creme.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ik gebruik ook niet graag olie rechtstreeks op mijn gezicht maar gemengd is het echt heel fijn om te gebruiken

      Verwijderen

Een reactie posten