Vichy | Minéral 89 Probiotic Fractions

 

Vandaag laat ik jullie een nieuw product uit de Minéral 89 lijn van Vichy zien: de Probiotic Fractions. Ik testte al verschillende producten uit deze lijn en die zijn mij altijd heel goed bevallen. Vandaag vertel ik jullie meer over dit nieuw product.


Dagelijkse stress verzwakt het herstellend en beschermend vermogen van de huid. Hierdoor neemt ook het vermogen tot celvernieuwing af en je huid gaat er niet alleen dof uitzien maar verliest ook aan veerkracht.

De Minéral 89 Probiotic Fractions is een vernieuwend en herstellend concentraat dat de elasticiteit boost, fijne lijntjes vermindert en de huid weer laat stralen. Daarnaast verbetert het ook de weerstand van de huid tegen stress.


Probiotica zijn micro-organismen die de samenstelling van de microbioom positief beïnvloeden en die bij opname het immuunsysteem kunnen moduleren. Probiotische Fracties verbeteren de huidbarrièrefunctie door de natuurlijke epidermale regeneratie te stimuleren en helpen de natuurlijke weerstand van de huid te ondersteunen door antioxiderende eigenschappen te combineren en te ondersteunen. Vulkanisch water van Vichy is verrijkt met 15 essentiële Minéralen die ze tijdens haar duizend jaar durende parcours door de Vulkanen van de Auvergne opneemt. Dit water herstelt de huidbarrière en optimaliseert de natuurlijke weerstand van de huid. Niacinamide heeft verzachtende en kalmerende eigenschappen. Vitamine E beschermt de huid tegen vrije radicalen.

Ingrediënten:
Aqua, Niacinamide, Propanediol, PEG/ PPG/ Polybutylene Glycol-8/ 5/ 3 Glycerin, Glycerin, Methyl Gluceth-20, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Hydroxyacetophenone, Citric Acid, Vitreoscilla Ferment, Caprylyl Glycol, Biosaccharide Gum-1, Maltodextrin, Butylene Glycol.

Hoe te gebruiken?

Je gebruikt dit product door elke ochtend en avond een pipet aan te brengen als eerste stap van je verzorgingsroutine. Je kan zelf kiezen of je het serum rechtstreeks aanbrengt op de huid of eerst op je hand. Verdeel het serum gelijkmatig over het hele gelaat.


De Probiotic Fractions kreeg net als de andere producten uit de Minéral 89 lijn een blauwgroene verpakking. De pipet zorgt ervoor dat je het serum gemakkelijk kan doseren en aanbrengen. Ik gebruik een halve pipet aan serum per keer. Persoonlijk vind ik dat genoeg. Het serum trekt snel in en plakt niet. Mijn huid voelt heel goed aan en ik heb geen last gehad van onzuiverheden. Dit is nog maar eens een heel fijn product uit de Minéral 89 lijn.

Dit product is geschikt voor alle huidtypes en vooral dan de gestresseerde huid.

De Minéral 89 Probiotic Fractions kost ongeveer € 26,00 en is te koop bij de apotheek of online pharmacies.

Hebben jullie al eens iets gekocht van de Minéral 89 lijn van Vichy?

Reacties

  1. Klinkt weer top! Ik hou van dit merk. Ken je de Mineraliserend Thermaal Water Spray Verstuiver van ze? Die is zo zalig in de zomer op hete dagen. Benieuwd naar deze. En mooie foto's!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind Vichy wel een mooi merk, maar ik vind het eerlijk gezegd ook wel duur

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik gebruik geen producten met een pipet, maar ik ben wel nieuwsgierig. Werkt het?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja hoor. met de pipet kan je gemakkelijk doseren en is ook hygienischer

      Verwijderen
  4. Dit klinkt als een erg fijn serum. Momenteel gebruik ik het serum van Estee Lauder, ook erg fijn

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat handig dat dit met een pipetje is! Zo kun je goed en hygiënisch aanbrengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik heb deze ook van Vichy en vindt het ook een erg fijn product!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Vichy is één van mijn lievelingsmerken op cosmetica- en huidverzorgingsgebied. Deze lijn ken ik nog niet en zo te lezen moet ik 'm echt gaan proberen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten