The Beauty Dept | Hair Masks

 

Naast gezichtsmaskers ben ik ook gek op haarmaskers. Ik gebruik er dan ook één à twee per week om mijn haar extra verzorging te geven. Toen ik drie nieuwe haarmaskers van The Beauty Dept zag ik liggen bij de Action gingen ze dan ook gelijk mee. Benieuwd hoe ze mij bevallen zijn? Lees dan snel verder.
You Drive Me Coco Nuts Coconut Hair Mask


You Drive Me Coco Nuts is een revitaliserend haarmasker met kokosnoot olie, shea boter en cactusolie. Het masker is zo geformuleerd om je haar te voeten en te hydrateren wat ervoor zorgt dat je haar er glad en glanzend uitziet.

Don’t Be A Prick Cactus Hair Mask


Don’t Be A Prick is een hydraterend haarmasker met cactus bloem extract en avocado olie. Dit masker vermindert het kroezen en maakt het haar elastischer.

Let Than Man Go Mango Hair Mask


Let Than Man Go is een verzorgend haarmasker met mango extract en passievrucht olie. Dit masker is ontwikkeld om je haar te verwennen, te hydrateren en weer gezond te maken.


Hoe te gebruiken?
Je brengt het masker aan op vochtig, gewassen haar en masseer het product in. Laat 3 à 5 minuten inwerken en spoel daarna goed uit. Je mag de maskers dagelijks gebruiken.

De maskers zijn heel fijn in gebruik. De dikkere structuur laat zich gemakkelijk over het haar verdelen. Na het uitspoelen is mijn haar gemakkelijk doorkambaar. Mijn haar voelt zacht aan en heeft ook meer volume. Mijn favoriet van de drie is You Drive Me Coco Nuts Coconut Hair Mask. Per verpakking zou je 3 maal een masker kunnen aanbrengen. Ik heb lang haar en ik haal gemakkelijk 2 maskers uit 1 verpakking.

The Beauty Dept Hair Masks kosten € 0,84 per stuk en zijn te koop bij Action.

Gebruiken jullie regelmatig een haarmasker? Welk van de 3 zou je willen uitproberen?

Reacties

Een reactie posten