Hema | Hemp Hair Mask


Wekelijks gebruik ik twee maal een haarmasker omdat mijn haar nood heeft aan de extra verzorging. Bij Hema kwam ik onlangs het Hemp Hair Mask tegen en die wou ik natuurlijk ook eens uitproberen. Vandaag vertel ik jullie meer over dit nieuwe haarmasker. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Het Hemp Hair Mask is een haarmasker verrijkt met hennepolie en vitamine E. Dit masker verzacht niet alleen je haar maar beschermt ook de natuurlijke haarelasticiteit en helpt de haarconditie te verbeteren.

Ingrediënten:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glycerin, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Benzyl Alcohol, Parfum, Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, Isopropyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Tocopheryl (Vitamin E) Acetate, Citric Acid, Linalool, Limonene, Tocopherol, Caramel, CI 19140.

Hoe te gebruiken?
Je kan het haarmasker op 2 manieren te gebruiken.
1. Als masker/conditioner: breng het masker aan na het wassen van het haar met shampoo. Verdeel het over het haar vanaf de wortel tot aan de punten en masseer get licht in. Eén minuut laten inwerken en daarna uitspoelen.
2. Als leave-in: breng het product aan op schoon en handdoekdroog haar, vanaf de wortel tot aan de punten voor een langdurige werking.


Ik heb het enkel als haarmasker gebruikt omdat ik het niet zo voor leave-in producten heb. Ik wist niet goed aan welke geur ik mij moest verwachten maar het masker bleek toch een lekkere geur te hebben. Mijn haar was na gebruik van het masker heel gemakkelijk doorkambaar en rook lekker. Het voelde ook heel zacht aan en had meer volume. Ik was aangenaam verrast door het masker.

Het masker is vegan en er werden geen grondstoffen van dierlijke oorsprong gebruikt.

Het Hemp Hair Mask kost € 2,25 en is te koop bij Hema.

Gebruiken jullie vaak een haarmasker?

Reacties

  1. Klinkt als een heerlijk haarmasker. Fijn dat de geur lekker is. Ik zou ook niet goed weten welke geur ik mag verwachten als ik naar de verpakking kijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Daar twijfelde ik ook eerst voor maar ben blij dat het meegevallen is.

      Verwijderen

Een reactie posten