Drunk Elephant | Hair & Body Littles Kit

 

Drunk Elephant is een merk dat al een tijdje op mijn uit te proberen producten staat. Toen ik onlangs zag dat ze naast gezichtsverzorging nu ook haar- en lichaamsproducten hebben was ik benieuwd. Bij Cult Beauty kwam ik de Hair & Body Littles Kit tegen. Benieuwd wat er allemaal in de kit zit.


Drunk Elephant werd opgericht door Tiffany Masterson, die producten zonder ‘vulstoffen’ wilde ontwikkelen. Deze kit wordt aangedreven door biocompatibele actieve stoffen, een mix van synthetische en plantenextracten, die de huid herkent en weet wat ermee te doen. Vanwege hun filosofie over het elimineren van ingrediënten, zal je geen van de 'Suspicious 6' terugvinden in de producten. De 'Suspicious 6 zijn drogende alcoholen, siliconen, SLS, chemische schermen, etherische oliën of geuren / kleurstoffen.

De Hair & Body Littles Kit is een mix van de haar- en lichaamsproducten die het haar en de hoofdhuid voeden en beschermen samen met een drietal biocompatibele lichaamsproducten om de huid te reinigen, te hydrateren en in balans te brengen.

De set bevat bevat de Cocomin Glossing Shampoo (60 ml), de Cocomino Marula Cream Conditioner (60 ml), de Kamili Cream Body Cleanser (60 ml), de Sili Body Lotion (60 ml), de Wild Marula Tangle Spray (60 ml) , de TLC Happi Scalp Scrub (60 ml) en de Sweet Pitti Deodorant Cream (30 ml).

Cocomino Glossing Shampoo


De Cocomino Glossing Shampoo is een sulfaatvrije en kleurveilige mix van op kokosnoot gebaseerde oppervlakte actieve stoffen die een zacht, romig schuim creëren dat effectief vuil, stylingproducten en andere substanties verwijderen zonder het haar te beschadigen of de kleur te verwijderen.

Cocomino Marula Cream Conditioner


De Cocomino Marula Cream Conditioner bevat een geconcentreerde, voedende mix van niet-geurige plantaardige oliën en boters om alle haartypes te verzachten, glad te maken en te ontwarren, terwijl het de haarschacht binnendringt om te versterken en te beschermen tegen de schade veroorzaakt door hittestyling en kleurbehandelingen.

Kamili Cream Body Cleanser


De Kamili Cream Body Cleanser reinigt de huid zachtjes dankzij ultra-milde oppervlakte actieve stoffen, terwijl niet-geurige plantaardige oliën en huidherstellende aminozuren de huid aanvullen en kalmeren, waardoor een lichte laag beschermende lipiden achterblijft. De body cleanser is geschikt voor alle huidtypes, zelfs de meest gevoelige.

Sili Body Lotion


De Sili Body Lotion bevat een formule die een doffe, droge en prikkelbare huid weer gezond en evenwichtiger maakt. De bodylotion houdt de hydratatie vast en herstelt het vocht dat je bent kwijtgeraakt door schadelijke omgevingsfactoren.

Wild Marula Tangle Spray


De Wild Marula Tangle Spray is een superfijne, gewichtloze leave-in mist die effectief ontwart en verzacht, terwijl de natuurlijke beweging, beheersbaarheid en glans wordt hersteld zonder het haar te verzwaren.

TLC Happi Scalp Scrub


De T.L.C. Happi Scalp Scrub gebruikt een AHA / BHA-zuurmengsel dat is ontworpen om snel dode huidcellen af ​​te breken en op te lossen terwijl biologisch afbreekbare en perfect zachte exfoliërende parels van plantaardige cellulose ze wegvegen.

Sweet Pitti Deodorant Cream


De Sweet Pitti Deodorantcrème is geformuleerd om de gevoelige okselhuid te kalmeren en te hydrateren terwijl de geur op afstand wordt gehouden. Sweet Pitti is geschikt voor alle huiden, inclusief de gevoelige, en is vrij van zuiveringszout, etherische oliën en van aluminium afgeleide ingrediënten.

De Drunk Elephant Hair & Body Littles Kit kost £41.00 en is te koop bij Cult Beauty.

Kenden jullie het merk Druk Elephant al?

Reacties

  1. Ik kende het merk nog niet. Leuke kit en de flesjes zien er ook vrolijk uit.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten