Balea | Fußpeeling und Fußmaske Scrub & Care


Mijn voeten kunnen af en toe wat extra verzorging gebruiken. Ik kwam online het Fußpeeling und Fußmaske Scrub & Care duo tegen en was heel benieuwd. Ik testte het uit en vandaag vertel ik jullie meer over deze voetverzorging. Benieuwd? Lees dan snel verder.


De Fußpeeling und Fußmaske Scrub & Care is een duo die zorgt voor de ultieme voetverzorging. De peeling is ontwikkeld zonder microplastics en met in water oplosbare, puur synthetische polymeren. Deze scrubdeeltjes verwijderen op milde wijze dode huidcellen. Het voetmasker verzorgt de voeten en laat de huid glad aanvoelen. De producten bevatten sheaboter die ervoor zorgt dat je voeten weer zacht aanvoelen en kokos geeft de producten een lekkere zomerse geur.

Ingrediënten:
Fusspeeling: Aqua, Cetearyl Alcohol, Ethylhexyl Stearate, Glycerin, Stearic Acid, Silica, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Panthenol, Phenoxyethanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Cocos Nucifera Shell Powder, Myristyl Myristate, Parfum, Caprylyl Glycol, Pantolactone, Citric Acid, Sodium Hydroxide

Fussmaske: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Myristyl Myristate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Butyrospermum Parkii Butter, Cocos Nucifera Oil, Octyldodecanol, Sodium Cetearyl Sulfate, Panthenol, Benzyl Alcohol, Phenoxy-Ethanol, Parfum, Potassium Sorbate, Pantolactone, Citric Acid, Tocopherol


Hoe te gebruiken?
Als eerste gebruik je de voetpeeling. Je brengt deze in cirkelvormige bewegingen aan op een vochtige huid en spoel daarna af met water. Daarna is het de beurt aan het voetmasker. Ook dit masker breng je met cirkelvormige bewegingen aan op droge voeten en laat het 10-15 minuten intrekken. De restjes kunnen vervolgens worden ingemasseerd of verwijderd met een wattenschijfje.



Als eerste heb ik de scrub gebruikt. De scrub is gemakkelijk aan te brengen en weer af te spoelen. Deze scrub ruikt superlekker. Mijn voeten voelden weer zacht aan. Daarna heb ik het maskertje aangebracht. Ook dit rook heel lekker. Na het intrekken heb ik het product afgespoeld en mijn voeten voelden nog steeds heel zacht en gehydrateerd aan. Mijn voeten zijn klaar voor op vakantie.

Het Fußpeeling und Fußmaske Scrub & Care duo kost € 0,95.

Gebruiken jullie soms een voetscrub en/of masker?

Reacties

  1. Klinkt heerlijk! Ik vind het ook een vrolijke verpakking. Een voetscrub gebruik ik niet, maar voetmaskertjes wel.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten