Nivea | Sun Kids Mineral UV Protection Bio Aloe Vera SPF50+

 

De laatste weken is het prachtig weer geweest en dan is het heel belangrijk om je goed in te smeren, zeker de allerkleinsten. Nivea bracht onlangs de Sun Kids Mineral UV Protection Bio Aloe Vera SPF50+ uit en ik of beter gezegd mijn zoontje mocht deze uittesten. Het mooie weer is het ideale moment om deze eens uit te proberen. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder.


Nivea Sun Kids Mineral UV Protection SPF 50+ werd speciaal ontwikkeld voor de delicate kinderhuid. De minerale UV-filters creëren een beschermend laagje op het huid. Dit witte laagje werkt als een spiegel en weerkaatst de zonnestralen. Deze zonnebescherming met 100% minerale UV-filters biedt betrouwbare bescherming tegen UVA & UVB direct na het aanbrengen. De formule met biologische aloë vera beschermt de huid van een kind effectief tegen zonnebrand, tegen beschadiging op lange termijn en is extra waterbestendig.

Ingrediënten:

Aqua, Zinc Oxide (nano), Isopropyl Palmitate, C12-15 Alkyl Benzoate, Dicaprylyl Ether, Titanium Dioxide (nano), Alcohol Denat., Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Polyglyceryl-3 Diisostearate, Hydrogenated Rapeseed Oil, Glycerin, Triethoxycaprylylsilane, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Ubiquinone, Tocopherol, Silica, Magnesium Sulfate, Ethylhexylglycerin, Hydroxyacetophenone, Dimethicone.



De zonnecrème breng je royaal aan voor het zonnen en breng het product regelmatig opnieuw aan, vooral na het zwemmen, transpireren of afdrogen zodat de bescherming in stand gehouden wordt. Er wordt aangeraden om kleine kinderen zoveel mogelijk uit de volle zon te houden en beschermende kledij te dragen.


De crème is gemakkelijk uit te smeren en laat geen vettig of plakkerig gevoel op de huid achter. Aan het witte laagje moet je wat gewoon geraken maar het is een hele fijne zonnecrème. De huid voelt ook heel zacht aan.

De huidvriendelijkheid van deze geurvrije formule is pediatrisch goedgekeurd. Deze zonnecrème respecteert de oceaan en bevat geen octinoxate, oxybenzone of octocrylene uv-filters. De formule is vegan en bevat geen dierlijke ingrediënten.

De Sun Kids Mineral UV Protection Bio Aloe Vera SPF50+ kost € 14,99.

Welke zonneproducten gebruiken jullie voor jullie kinderen?

Reacties

  1. Klinkt goed! Ik gebruik graag de Nivea roller voor mijn dochter. Dat werkt iets sneller en makkelijker voor eentje die niet kan blijven stil zitten ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die roller hebben wij ook. Handig he en ze kunnen het zelf aanbrengen.

      Verwijderen

Een reactie posten